Пишні булочки з сиру в духовці

Пишні булочки з сиру в духовці
4.8
(11)
Метод: В духовці
Час приготування: 40 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • сир — 250 г
  • борошно пшеничне - 250 г
  • яйце — 2 шт.
  • цукор — 2 ст.л.
  • молоко 2,5% — 1 ст.л.
  • розпушувач - 1 ч.л.
  • куркума — 0,5 ч.л.
  • вершкове масло — трохи (для більшої ніжності)

Рецепт приготування:

  1. Попередньо розігрійте духовку до 200 градусів.
  2. У великій мисці збийте сир разом з цукром та яйцями, доки отримаєте однорідну масу.
  3. Просійте борошно двічі і змішайте з розпушувачем.
  4. Поступово додавайте суху суміш до сирної маси та перемішуйте до отримання еластичного тіста.
  5. Розділіть тісто на 10 частин і сформуйте з них кулі.
  6. Покладіть кулі на лист, покритий папером для випічки, залишивши місце між ними для розширення.
  7. Випікайте булочки в духовці протягом 10 хвилин.
  8. Вийміть булочки і змастіть їх поверхню молоком, використовуючи силіконовий пензлик.
  9. Поверніть булочки в духовку ще на 30 хвилин, поки вони не зарум'яняться та не стануть пухкими.

Додавши куркуму та трохи вершкового масла до тіста, ви отримаєте не тільки ніжні та смачні булочки, але й яскравий колір, схожий на пасхальну випічку. Смачного!