Простий рецепт рулету з кульками м'ясного фаршу<

Простий рецепт рулету з кульками м'ясного фаршу<
3.6
(11)
Метод: В духовці
Час приготування: 60 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 0,7 кг свинячого фаршу
  • 0,5 кг листкового тіста (бездріжджового)
  • 1 велика цибулина
  • 1 яйце
  • борошно - опціонально
  • 50 гр панірувальних сухарів
  • кілька гілочок петрушки
  • сіль, перець за смаком

Рецепт приготування страви:

  1. Листкове тісто для рулету заздалегідь вийняти з морозилки і розморозити. Тим часом приготувати начинку з фрша для листкового рулету. Цибулю очистити й натерти на тертці або подрібнити ножем.
  2. Петрушку промити, обсушити й нашаткувати ножем. Фарш зі свинини покласти в миску, додати ріпчасту цибулю, панірувальні сухарі, подрібнену петрушку, сіль, перець за смаком і ретельно перемішати.
  3. Фарш викласти на стіл, присипаний борошном, і скачати з нього "ковбаску" приблизно 4 см у діаметрі. Обкачати ковбаску з усіх боків у борошні. Тісто розкачати в прямокутний пласт (довжина пласта дорівнює довжині ковбаски з фаршу). Духовку розігріти до 200/220С, деко застелити пергаментним папером.
  4. Покласти фарш на край (по довгій стороні) листкового тіста. Загорнути фарш у тісто, обертаючи його навколо ковбаски з фаршу. Отриманий рулет із листкового тіста можна розрізати на дві рівні частини для зручності, перекласти обидва на застелене деко "швом" донизу.
  5. Яйце вбити в окрему ємність і збити до однорідного кольору виделкою. Змастити поверхню і боки листкового рулету яєчною сумішшю. Потім нарізати його шматочками близько 1-2 см завтовшки і зробити на кожному зверху невеликий хрестоподібний надріз. Відправити деко в розігріту духову шафу.
  6. Випікати рулет із листкового тіста з фаршем приблизно 45 хвилин до готовності. Потім вийняти деко, дати охолонути кілька хвилин і перекласти порційні рулетики на тарілку. Листковий рулет із фаршем смачний і в гарячому, і в холодному вигляді. Смачного!

Цей рулет із листкового тіста з фаршем - чудовий варіант для святкового столу або сімейного обіду. Можна експериментувати зі спеціями та добавками до фаршу, щоб надати йому особливого смаку. Подавайте рулет як гарячу страву або холодний перекус. Він точно завоює серця вашої родини та гостей!