Простий рецепт яєчного рулета з сиром
Кухня
Інгредієнти:
- 4 яйця
- 150 гр твердого сиру (можна замінити плавленим сиром)
- 100 гр сметани
- 2-3 крабові палички (не обов'язково)
- 4 ст. майонезу
- кілька гілочок петрушки
- 1 зубчик часнику
- сіль за смаком
Рецепт приготування страви:
- Духовку розігріти до 160/180С, форму для запікання (приблизно 20*25 см) застелити пергаментним папером. Яйця вбити в миску, додати сметану, посолити і збити віночком до однорідності. Перелити яєчну масу у форму та відправити у розігріту духовку.
- Випікати омлет для сирного рулету до готовності приблизно 15 хвилин. Тим часом натерти сир на дрібній тертці, часник очистити і пропустити через часникодавку, крабові палички натерти на великій тертці. Зелень промити і дрібно порізати.
- З'єднати тертий сир із часником, зеленню та крабовими паличками, посолити за смаком, заправити майонезом і розтерти. Вийняти форму з духовки та залишити до повного остигання. Змастити весь яєчний омлет рівномірним шаром сирної начинки і згорнути в рулет (обгорнути його пергаментним папером, у якому випікався омлет).
- Яєчний омлет із сиром повинен настоятися в холодильнику близько години перед подачею. Вийняти рулет, зняти пергамент і перекласти на блюдо, нарізати шматочками порційними і подавати до столу в якості холодної закуски. Смачного!
Цей яєчний рулет з сиром може бути ідеальним варіантом для вечірки або святкування з друзями. Він може бути дуже легко виготовлений з доступних інгредієнтів і може бути приготовлений заздалегідь і зберігатися у холодильнику до готовності подачі. Додайте до рулета свіжі овочі та зелень, щоб зробити його ще більш корисним і смачним. Спробуйте цей простий рецепт яєчного рулета з сиром, і ви не пожалкуєте!