Простий рецепт яєчного рулета з сиром

Простий рецепт яєчного рулета з сиром
4.2
(10)
Метод: В духовці
Підійде: Обід, Вечеря, Банкет
Час приготування: 120 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 4 яйця
  • 150 гр твердого сиру (можна замінити плавленим сиром)
  • 100 гр сметани
  • 2-3 крабові палички (не обов'язково)
  • 4 ст. майонезу
  • кілька гілочок петрушки
  • 1 зубчик часнику
  • сіль за смаком

Рецепт приготування страви:

  1. Духовку розігріти до 160/180С, форму для запікання (приблизно 20*25 см) застелити пергаментним папером. Яйця вбити в миску, додати сметану, посолити і збити віночком до однорідності. Перелити яєчну масу у форму та відправити у розігріту духовку.
  2. Випікати омлет для сирного рулету до готовності приблизно 15 хвилин. Тим часом натерти сир на дрібній тертці, часник очистити і пропустити через часникодавку, крабові палички натерти на великій тертці. Зелень промити і дрібно порізати.
  3. З'єднати тертий сир із часником, зеленню та крабовими паличками, посолити за смаком, заправити майонезом і розтерти. Вийняти форму з духовки та залишити до повного остигання. Змастити весь яєчний омлет рівномірним шаром сирної начинки і згорнути в рулет (обгорнути його пергаментним папером, у якому випікався омлет).
  4. Яєчний омлет із сиром повинен настоятися в холодильнику близько години перед подачею. Вийняти рулет, зняти пергамент і перекласти на блюдо, нарізати шматочками порційними і подавати до столу в якості холодної закуски. Смачного!

Цей яєчний рулет з сиром може бути ідеальним варіантом для вечірки або святкування з друзями. Він може бути дуже легко виготовлений з доступних інгредієнтів і може бути приготовлений заздалегідь і зберігатися у холодильнику до готовності подачі. Додайте до рулета свіжі овочі та зелень, щоб зробити його ще більш корисним і смачним. Спробуйте цей простий рецепт яєчного рулета з сиром, і ви не пожалкуєте!