Рецепт: Оладки з ковбасою

Рецепт: Оладки з ковбасою
4.4
(9)
Метод: На плиті
Час приготування: 60 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 300 гр борошна
  • 250 мл сметани 10-15% (можна замінити кефіром 2,5-3,5%)
  • 2 яйця
  • 1 невеликий помідор
  • 70-80 гр вареної ковбаси
  • 50 гр твердого сиру
  • пів-ч.л. соди
  • сіль, перець за смаком

Рецепт приготування:

  1. Сметану або кефір влити в миску, додати соду і добре перемішати, залишити на 10 хвилин при кімнатній температурі.
  2. Ковбасу порізати маленькими кубиками однакового розміру, натерти сир на тертці, а помідор вимити і дуже дрібно порізати.
  3. Через зазначений час додати в отриману масу сирі яйця, сіль, перець і збити вінчиком до однорідності.
  4. Підмішати борошно по ложці і вимісити однорідне тісто на оладки.
  5. Ковбасу, тертий сир та помідори додати в тісто і перемішати.
  6. На сковороді розігріти 50-70 мл олії.
  7. Викласти на сковороду з розігрітою олією кілька оладок і просмажити їх до рум'яності з обох боків на середньому вогні.
  8. Перекласти готові оладки на блюдо, застелене паперовим рушником і залишити остигати на пару хвилин.
  9. Тим часом викласти на сковороду наступну партію оладок із тіста та просмажити їх до готовності.
  10. Подавати готові оладки з ковбасою до гарячого столу, особливо смачно зі сметанним або томатним соусом. Смачного!

Цей рецепт оладок з ковбасою є прекрасним варіантом для сімейного сніданку чи перекусу. Він також досить простий у приготуванні та має масу варіацій. Наприклад, вміст ковбаси можна замінити на інші інгредієнти, такі як шинка, курка або креветки, а сир можна замінити на інший вид.

Не забувайте, що оладки можна приготувати не тільки з ковбасою, але й з фруктами, ягодами або різними видами овочів. Варіюйте інгредієнти, щоб створити свої власні унікальні рецепти. І не забувайте насолоджуватися чудовими смаками та ароматами, які приготують для вас ці оладки з ковбасою!