Піца з пісочного тіста з грибами

Кухня
Інгредієнти:
- 250 г борошна
- 250 г вареної курки
- 200 г печериць
- 150 г твердого сиру
- 100 г маргарину
- 2 ст.л. цукру
- 2 ст.л. води
- 1 жовток
- майонез для заправки (+ 1 ст.л. - для тіста)
Рецепт приготування:
- У глибокій мисці змішайте борошно з цукром. Ретельно перемішайте дерев'яною лопаткою.
- Маргарин заздалегідь вийміть з холодильника, щоб він трохи розм'як. Потім наріжте його ножем і додайте до борошна. Розітріть до отримання однорідної маси.
- У окремій ємності змішайте жовток з водою та ложкою майонезу. Доведіть до однорідності та з'єднайте з іншими інгредієнтами. Замісіть м'яке еластичне тісто.
- Сформуйте маленький шар і покладіть його в холодильник на 30 хвилин. Після цього розкачайте його на підготовленій формі для випікання, зробивши маленький бортик.
- Випікайте в духовці 10 хвилин при 170 градусах, потім проколіть основу виделкою багато разів.
- Змастіть майбутню піцу тонким шаром майонезу або будь-яким іншим соусом.
- Рівномірно викладіть підсмажені гриби, потім курку, а в самому кінці посипте все натертим твердим сиром.
- Знову відправте форму з піцею в духовку (180-200 градусів) на 35 хвилин. Подавайте до столу в теплому або гарячому вигляді.
Додаткові поради:
Для начинки також можна використовувати шматочки помідорів, солоний огірок, ковбасу або сосиски. Головне - вибрані продукти повинні поєднуватися між собою і добре доповнювати один одного. Ви можете експериментувати з різними видами сиру, додавати зелень або спеції для особливого аромату. Не бійтеся творити та насолоджуватися кожним шматочком вашої домашньої піци!