Міні-піца з булочок

Міні-піца з булочок
4.6
(12)
Час приготування: 30 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 3 печериці
  • 2 булочки для гамбургерів
  • 2 ст.л. томатного соусу (кетчупу)
  • 1 сосиска
  • 1 плавлений сирок
  • свіжа зелень - за смаком

Рецепт приготування:

Цей рецепт є відмінним варіантом для швидкого та недорогого перекусу, який сподобається як дорослим, так і дітям.

  1. Булочки обережно розрізаємо вздовж на 2 рівні частини. Щоб зробити їх м'якшими, можна потримати над гарячою парою в друшляку протягом 10-20 секунд.
  2. Кожну половинку булочки промазуємо томатною пастою. Використовуйте гостру пасту для більш насиченого смаку.
  3. Сосиску відварюємо до готовності і при необхідності знімаємо шкірку. Нарізаємо сосиску тонкими кружечками та викладаємо зверху соусу.
  4. Гриби нарізаємо пластинками та обсмажуємо на сухій розігрітій сковороді 1-2 хвилини. Ними прикрашаємо верхівки міні-піц.
  5. Плавлений сир натираємо на крупній тертці і посипаємо ним печериці. Додаємо трохи подрібненої зелені.
  6. Відправляємо закуску в духову шафу, розігріту до 170 градусів, та запікаємо протягом 15 хвилин.

Таку піцу рекомендується подавати на стіл теплою, але її також можна їсти гарячою або холодною, разом з чаєм або томатним соком.

Доповнення:

Міні-піца на булочці - це творчий і гнучкий спосіб приготування швидкої їжі. Ви можете експериментувати з різними видами булочок, наприклад, використовувати цільнозернові або безглютенові для більш здорового варіанту. Також, в якості топпінгів, можна додати овочі на ваш вибір, наприклад, тонко нарізані помідори, баклажани або навіть ананас для солодкого акценту. І не забувайте про сир: можна спробувати моцарелу, чеддер або навіть блакитний сир для різноманітності смаків.