Міні-піца з булочок
Час приготування:
30 хв.
Кухня
Інгредієнти:
- 3 печериці
- 2 булочки для гамбургерів
- 2 ст.л. томатного соусу (кетчупу)
- 1 сосиска
- 1 плавлений сирок
- свіжа зелень - за смаком
Рецепт приготування:
Цей рецепт є відмінним варіантом для швидкого та недорогого перекусу, який сподобається як дорослим, так і дітям.
- Булочки обережно розрізаємо вздовж на 2 рівні частини. Щоб зробити їх м'якшими, можна потримати над гарячою парою в друшляку протягом 10-20 секунд.
- Кожну половинку булочки промазуємо томатною пастою. Використовуйте гостру пасту для більш насиченого смаку.
- Сосиску відварюємо до готовності і при необхідності знімаємо шкірку. Нарізаємо сосиску тонкими кружечками та викладаємо зверху соусу.
- Гриби нарізаємо пластинками та обсмажуємо на сухій розігрітій сковороді 1-2 хвилини. Ними прикрашаємо верхівки міні-піц.
- Плавлений сир натираємо на крупній тертці і посипаємо ним печериці. Додаємо трохи подрібненої зелені.
- Відправляємо закуску в духову шафу, розігріту до 170 градусів, та запікаємо протягом 15 хвилин.
Таку піцу рекомендується подавати на стіл теплою, але її також можна їсти гарячою або холодною, разом з чаєм або томатним соком.
Доповнення:
Міні-піца на булочці - це творчий і гнучкий спосіб приготування швидкої їжі. Ви можете експериментувати з різними видами булочок, наприклад, використовувати цільнозернові або безглютенові для більш здорового варіанту. Також, в якості топпінгів, можна додати овочі на ваш вибір, наприклад, тонко нарізані помідори, баклажани або навіть ананас для солодкого акценту. І не забувайте про сир: можна спробувати моцарелу, чеддер або навіть блакитний сир для різноманітності смаків.