Піца з грибами та ковбасою

Піца з грибами та ковбасою
3.8
(8)
Метод: В духовці
Час приготування: 60 хв.
Кухня

Інгредієнти:

Тісто для піци:

  • 300 г борошна
  • 180 мл води
  • 2 ст.л. рослинної олії
  • 12-13 г свіжих дріжджів
  • 1 ст.л. цукру
  • 1/3 ч.л. солі

Начинка для піци:

  • 2-3 помідора
  • 200 г печериць
  • 1 болгарський перець
  • 100 г ковбаси
  • 100 г сиру
  • 5 ст.л. кетчупу
  • декілька оливок без кісточок

Рецепт приготування:

  1. Змішайте цукор зі свіжими дріжджами та трохи розітріть їх виделкою.
  2. Додайте теплу воду та залиште на 15 хвилин у теплому місці, щоб дріжджі підійшли.
  3. Поступово додавайте кілька ложок борошна та оливкову олію, перемішайте до однорідності.
  4. Додавайте борошно поступово та замішуйте гладке тісто. Накрийте рушником і залиште на 40 хвилин у теплому місці.
  5. Після вказаного часу тісто готове для розкочування.
  6. Обомніть отримане тісто і працюйте з ним на столі, посипаному борошном.
  7. Розкачайте та розтягніть тісто на листі. Може знадобитися лише половина тіста, тоді у вас вийде дві піци.
  8. Змастіть розкочене тісто кетчупом.
  9. Подрібніть всі інгредієнти: ковбасу - на соломку, оливки - кружечками, помідори - на четвертинки, болгарський перець - соломкою, а гриби - пластинками. Розкладіть все на шарі тіста: помідори, ковбасу, оливки, гриби, болгарський перець.
  10. Зверху рівномірно посипте натертий на тертці сир.
  11. Запікайте піцу з ковбасою, грибами та сиром протягом 10-15 хвилин при 220 °C.
  12. Наріжте готову піцу на шматочки і подавайте до столу. Смачного!

Додаткова інформація:

Ця піца з ковбасою та грибами - ідеальний вибір для теплої вечері з родиною або друзями. Додайте до піци свої улюблені інгредієнти, щоб зробити її ще більш смачною та особистою. Завдяки цьому рецепту ви точно порадуєте всіх і створите смачний сюрприз для будь-якої вечори!