Піца з броколі та цвітною капустою

Піца з броколі та цвітною капустою
4.8
(9)
Метод: На плиті
Час приготування: 15 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • борошно – 1 склянка
  • яйця – 2 шт.
  • молоко – 0,5 склянки
  • сметана – 5 ст.л.
  • цвітна капуста – 100 г
  • броколі – 100 г
  • помідор – 1 шт.
  • твердий сир будь-який – 100 г
  • соняшникова олія

Рецепт приготування:

  1. Цвітну капусту та броколі промиваємо і варимо у підсоленій воді протягом п'яти хвилин. Відкидаємо овочі на друшляк, щоб стекла вся рідина.
  2. Для приготування тіста змішуємо сметану, два яйця, борошно і молоко. Готове тісто повинно мати консистенцію як на оладки.
  3. В окрему тарілку тремо на тертці сир. Відварену цвітну капусту та броколі дрібно нарізаємо. Нарізаємо тонкими кружечками помідор.
  4. Змащуємо розігріту сковорідку соняшниковою олією і виливаємо готове тісто.
  5. Зверху рівномірно викладаємо всі подрібнені інгредієнти.
  6. На завершення викладаємо нарізані кружечки помідору.
  7. Посипаємо піцу тертим твердим сиром.
  8. Накриваємо кришкою сковорідку і продовжуємо готувати протягом 15 хвилин на повільному вогні. Якщо тісто затверділо і сир розплавився, піца повністю готова.

Додатково:

Якщо ви не любите смак цвітної капусти або броколі, спробуйте додати їх у меншій кількості. Також можна експериментувати з додаванням інших овочів, таких як шпинат, печериці або болгарський перець, для різноманітності смаку. Овочева піца - це не тільки здорова, але й творча страва, де можна поєднувати різні інгредієнти залежно від ваших смакових уподобань.