Піца-равлик
Кухня
Інгредієнти:
- томатна паста – 100 г
- маслини – 100 г
- твердий сир – 100 г
- дріжджове тісто – 1 упаковка
- копчена ковбаса – 120 г
- спеції – за смаком
Рецепт приготування:
- Маслини нарізаємо кільцями.
- Сир подрібнюємо за допомогою тертки.
- Ковбасу нарізаємо кружечками.
- Лист застилаємо пергаментним папером, викладаємо на нього тісто.
- У томатну пасту додаємо спеції, отриманим соусом змащуємо основу.
- Викладаємо ковбасу, кільця маслин, посипаємо сиром.
- Згортаємо пласт у рулет, робимо надрізи, нарізаємо тісто на невеликі шматочки.
- Отримані шматочки викладаємо на лист, посипаємо сиром і спеціями.
- Розігріваємо духовку до температури 200 градусів, випікаємо близько 20 хвилин.
- Після закінчення визначеного часу виймаємо страву з духовки, викладаємо на тарілку.
Піца-равлик відмінно поєднується з чашкою чаю. Найкраще подавати її на стіл у гарячому вигляді.