Фокачча з цвітною капустою
Кухня
Інгредієнти:
- 150 г цвітної капусти
- 150 г твердого сиру
- 1 яйце
- 1 ст.л. сметани
- сіль, перець, базилік, часник, зелень - за смаком.
Рецепт приготування:
- Цвітну капусту ретельно миємо, розділяємо на великі суцвіття та тремо на тертці. Розмір капусти залежить від особистих переваг. Однак варто уникати занадто великих шматочків.
- Сир (100 г) тремо на дрібній тертці. Змішуємо з капустою.
- Додаємо дрібно нарізану зелень, яйце, сметану, часник. Солимо та додаємо спеції. Ретельно перемішуємо.
- Дно форми застилаємо папером для випічки. Викладаємо тісто і щільно утрамбовуємо.
- Випікаємо при 180 градусах протягом 30 хвилин. Виймаємо, посипаємо залишками сиру і повертаємо в духовку до утворення щільної скоринки. 6. Готову фокаччу охолоджуємо та нарізаємо на шматочки.