Печінковий салат з морквою по-корейськи
Кухня
Інгредієнти:
- 500 г яловичої печінки
- 300 г моркви по-корейськи
- 1 велика цибулина
- майонез - за смаком
- сіль, перець - за смаком
Рецепт приготування:
- Цибулю очистити і порізати тонкими напівкільцями.
- Печінку промити, обсушити паперовим рушником і порізати соломкою.
- В сковороді розігріти кілька ложок рослинної олії і висипати туди порізану цибулю. Смажити її приблизно 5 хвилин на слабкому вогні, іноді помішуючи. Потім збільшити вогонь до максимального, додати печінку і смажити ще 4-5 хвилин, постійно помішуючи лопаткою, поки вона зарум'яніться. Потім смажити ще кілька хвилин на середньому вогні, доводячи до готовності.
- Підсмажену печінку відкласти убік та охолодити.
- Об'єднати охолоджену смажену печінку з морквою по-корейськи, заправити печінковий салат майонезом, посолити, поперчити за смаком і перемішати. Смачного!
Цей салат "Печінкова насолода" - ідеальний вибір для тих, хто любить експериментувати в кулінарії та балувати свій смак. Яловича печінка - це цінне джерело заліза та білка, а морква по-корейськи додає печінці пікантної гостроти. І не забувайте про майонез, який робить смак салату ще насиченішим. Подавайте салат на святковий стіл або як смачну закуску у будь-який день. Рецепт простий, а смак - неперевершений, переконайтеся в цьому самі!