Паштет із сала
Кухня
Інгредієнти:
- 200-250 г солоного сала
- невеликий пучок кропу та/або зеленої цибулі
- 3 зубчики часнику
- мелений чорний перец
Рецепт приготування:
- Очистіть сало від шкіри та наріжте невеликими кубиками. Промийте кроп та цибулю, дайте їм підсохнути і наріжте ножем. Очистіть часник від оболонки та наріжте дуже дрібно.
- Змішайте сало з часником, зеленню та поперчіть за смаком. Подрібніть масу за допомогою блендера або кухонного комбайну до стану пасти, досягнувши однорідної консистенції.
- Готовий паштет з сала краще залишити в холодильнику на 30-60 хвилин, щоб він охолонув. Подається з грінками або чорним хлібом. Смачного!
Тема поєднання сала з іншими продуктами є дуже цікавою і багатогранною. Сало, як символ української кухні, можна поєднувати з різними інгредієнтами, створюючи неперевершені страви. Ви можете спробувати додати до паштету з сала невелику кількість обсмажених грибів або натерту моркву для нового смакового досвіду. Експериментуйте зі смаками та створюйте свої унікальні рецепти, які будуть дивувати вашу родину та гостей!