Паровий сирний пудинг
Кухня
Інгредієнти:
- 100-120 г сиру
- 100 г яблука, банана або груші
- 1 перепелине яйце (або невелике куряче яйце)
- 1 ч.л. цукру
Рецепт приготування:
- Протріть сир крізь сито або ретельно розітріть його виделкою разом з цукром. Додайте яйце і знову ретельно розітріть.
- Очистіть яблуко від шкірки та серцевини і натріть його на крупній тертці. Банан очистіть і подрібніть його виделкою до стану пюре.
- Змішайте сирну масу з фруктами, добре перемішайте і перекладіть у силіконові формочки. Випікайте сирний пудинг приблизно 20 хвилин у пароварці під кришкою.
- Охолоджений паровий сирний пудинг перекладіть на тарілки і подавайте з медом, варенням або згущеним молоком. Смачного!