Паровий сирний пудинг

Паровий сирний пудинг
4.8
(15)
Метод: У пароварці
Час приготування: 30 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 100-120 г сиру
  • 100 г яблука, банана або груші
  • 1 перепелине яйце (або невелике куряче яйце)
  • 1 ч.л. цукру

Рецепт приготування:

  1. Протріть сир крізь сито або ретельно розітріть його виделкою разом з цукром. Додайте яйце і знову ретельно розітріть.
  2. Очистіть яблуко від шкірки та серцевини і натріть його на крупній тертці. Банан очистіть і подрібніть його виделкою до стану пюре.
  3. Змішайте сирну масу з фруктами, добре перемішайте і перекладіть у силіконові формочки. Випікайте сирний пудинг приблизно 20 хвилин у пароварці під кришкою.
  4. Охолоджений паровий сирний пудинг перекладіть на тарілки і подавайте з медом, варенням або згущеним молоком. Смачного!