Підігріти молоко до теплої температури (близько 40С), додати цукор і дріжджі, ретельно змішати. Залишити суміш на 15 хвилин в теплому місці.
Яйця залишити на 15 хвилин в теплі, щоб вони були кімнатної температури. Вершкове масло залишити на 15 хвилин в теплі, щоб воно повністю розтопилося.
Вбити яйця в дріжджову суміш і ретельно змішати до однорідності. Просіяти борошно через сито і додавати його поступово до отриманої рідини, помішуючи вінчиком, доки тісто не стане однорідним.
Поступово вводити розтоплене вершкове масло до тіста, ретельно змішуючи. Залишити дріжджове тісто на пампушки на 15 хвилин в теплому місці.
Додати на сковороду близько 50 мл рослинної олії і розігріти її на вогні. Відрізати невеликі шматочки тіста та викладати їх на сковороду з розігрітою олією. Смажити пампушки на сковороді до золотистої скоринки з обох сторін.
Готові пампушки виймати зі сковороди та складати на тарілку, покриту паперовим рушником, щоб забрати надмірну олію. Повторювати процес з рештою тіста.
Пампушки на сковороді готові! Серветочки можна зняти, коли вони трохи охолонуть.