Ананаси в листковому тісті
Кухня
Інгредієнти:
- 2 банки консервованих ананасів (всього потрібно близько 500-600 грам)
- 0,5 кг бездріжджового листкового тіста
- 1 яйце
- 2 ст. ложки цукрової пудри
- 2 чайні ложки молотої кориці
Інструкції:
- Вийміть листкове тісто з морозильника та дайте йому розморозитись.
- Відкрийте банку з ананасами та викладіть кільця на сито, щоб стекла вся рідини.
- Розігрійте духовку до 200С та підготуйте деко з пергаментним папером.
- Тісто розкатайте тоненько та наріжте на смужки шириною близько 2 см.
- У невеликій мисці змішайте цукрову пудру з молотою корицею.
- Обваляйте кожне кільце ананаса у цукровій суміші та оберніть його листковим тістом.
- Розбийте яйце у невеликій мисці та злегка перемішайте виделкою.
- Покрийте поверхню тіста яєчною сумішшю та випікайте в печі близько 30 хвилин, поки не стане золотистого кольору.
- Вийміть деко та залиште ананаси в тісті на охолодження до 15 хвилин.
- Подаємо на стіл та насолоджуємось!
Також, спробуйте додати до цукрової суміші трохи імбиру або ванілі, щоб підкреслити смак ананасів та зробити десерт ще цікавішим.