Ананаси в листковому тісті

Ананаси в листковому тісті
5.0
(10)
Метод: В духовці
Час приготування: 60 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 2 банки консервованих ананасів (всього потрібно близько 500-600 грам)
  • 0,5 кг бездріжджового листкового тіста
  • 1 яйце
  • 2 ст. ложки цукрової пудри
  • 2 чайні ложки молотої кориці

Інструкції:

  1. Вийміть листкове тісто з морозильника та дайте йому розморозитись.
  2. Відкрийте банку з ананасами та викладіть кільця на сито, щоб стекла вся рідини.
  3. Розігрійте духовку до 200С та підготуйте деко з пергаментним папером.
  4. Тісто розкатайте тоненько та наріжте на смужки шириною близько 2 см.
  5. У невеликій мисці змішайте цукрову пудру з молотою корицею.
  6. Обваляйте кожне кільце ананаса у цукровій суміші та оберніть його листковим тістом.
  7. Розбийте яйце у невеликій мисці та злегка перемішайте виделкою.
  8. Покрийте поверхню тіста яєчною сумішшю та випікайте в печі близько 30 хвилин, поки не стане золотистого кольору.
  9. Вийміть деко та залиште ананаси в тісті на охолодження до 15 хвилин.
  10. Подаємо на стіл та насолоджуємось!

Також, спробуйте додати до цукрової суміші трохи імбиру або ванілі, щоб підкреслити смак ананасів та зробити десерт ще цікавішим.