Овочеве рагу з кабачками, баклажанами та м'ясом

Овочеве рагу з кабачками, баклажанами та м'ясом
3.7
(9)
Метод: На плиті
Підійде: Обід, Вечеря
Час приготування: 60 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 2 баклажани
  • 2 молоді кабачки
  • 0,5 цвітної капусти
  • 3 картоплі
  • 1 цибулина
  • 3 солодкі перці
  • 350 г курячого філе

Рецепт приготування:

  1. Куряче філе промиваємо і обсушуємо, потім нарізаємо тонкими скибочками.
  2. Відправляємо м'ясо на сковорідку з рослинною олією, смажимо декілька хвилин до золотистості.
  3. Цибулю чистимо та дуже дрібно шинкуємо, додаємо її до курки, продовжуємо смажити, доки вона не стане золотистою.
  4. Свіжу картоплю нарізаємо кубиками середнього розміру, додаємо її на сковорідку, залишаємо тушитись протягом п'яти хвилин.
  5. Баклажани подрібнюємо середніми шматками, перекладаємо їх у підсолену воду та залишаємо на десять хвилин.
  6. Після відведеного часу витягаємо їх з води та обсушуємо паперовими рушниками.
  7. Додаємо баклажани до овочів на сковорідку, перемішуємо.
  8. Кабачки промиваємо та нарізаємо великими кубиками, відправляємо до овочів.
  9. Салатний перець очищаємо від насіння, миємо і нарізаємо великою соломкою, перекладаємо на сковорідку.
  10. Цвітну капусту розділяємо на суцвіття та відправляємо до майбутнього рагу.
  11. Залишаємо овочі тушкуватися, поки вони не стануть м'якими.
  12. Додаємо до рагу сіль, перчимо страву за смаком та настоюємо під кришкою двадцять хвилин.

Якщо у вас немає кабачків, можна використовувати дозрілі огірки. Подаємо страву з рубаною зеленню.

Спробуйте цей рецепт і насолоджуйтеся чудовим смаком рагу з баклажанами, кабачками та куркою разом з вашою родиною та друзями!