Овочеве рагу з кабачками, баклажанами та м'ясом
Кухня
Інгредієнти:
- 2 баклажани
- 2 молоді кабачки
- 0,5 цвітної капусти
- 3 картоплі
- 1 цибулина
- 3 солодкі перці
- 350 г курячого філе
Рецепт приготування:
- Куряче філе промиваємо і обсушуємо, потім нарізаємо тонкими скибочками.
- Відправляємо м'ясо на сковорідку з рослинною олією, смажимо декілька хвилин до золотистості.
- Цибулю чистимо та дуже дрібно шинкуємо, додаємо її до курки, продовжуємо смажити, доки вона не стане золотистою.
- Свіжу картоплю нарізаємо кубиками середнього розміру, додаємо її на сковорідку, залишаємо тушитись протягом п'яти хвилин.
- Баклажани подрібнюємо середніми шматками, перекладаємо їх у підсолену воду та залишаємо на десять хвилин.
- Після відведеного часу витягаємо їх з води та обсушуємо паперовими рушниками.
- Додаємо баклажани до овочів на сковорідку, перемішуємо.
- Кабачки промиваємо та нарізаємо великими кубиками, відправляємо до овочів.
- Салатний перець очищаємо від насіння, миємо і нарізаємо великою соломкою, перекладаємо на сковорідку.
- Цвітну капусту розділяємо на суцвіття та відправляємо до майбутнього рагу.
- Залишаємо овочі тушкуватися, поки вони не стануть м'якими.
- Додаємо до рагу сіль, перчимо страву за смаком та настоюємо під кришкою двадцять хвилин.
Якщо у вас немає кабачків, можна використовувати дозрілі огірки. Подаємо страву з рубаною зеленню.
Спробуйте цей рецепт і насолоджуйтеся чудовим смаком рагу з баклажанами, кабачками та куркою разом з вашою родиною та друзями!