Зрази курячі зі шпинатом та сиром у пароварці

Зрази курячі зі шпинатом та сиром у пароварці
3.7
(8)
Метод: У пароварці
Час приготування: 50 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 230 г шпинату
  • 3 ст.л. вівсяних висівок
  • щіпка перемеленого перцю
  • 3 зубчики часнику
  • 800 г філе курки
  • 1 цибуля
  • 170 г знежиреного сиру
  • 1 яйце
  • сіль за смаком
  • вершкове масло за смаком

Рецепт приготування:

Ці котлетки виходять ніжними та смачними, а головне - корисними.

  1. Наріжте філе курки на порційні шматочки, перекладіть їх у глибоку посудину і подрібніть за допомогою блендера. Потім очистіть цибулю і натріть її на тертці.
  2. Додайте натерту цибулю до курячого фаршу, додайте достатньо висівок, перемелений перець, трохи солі і розбите куряче яйце.
  3. Добре перемішайте інгредієнти. Розігрійте вершкове масло на сковороді, додайте свіжий шпинат і обсмажте його протягом хвилини, постійно помішуючи. В іншій посудині поєднайте натертий часник з сиром, додайте сіль і добре перемішайте сирно-часникову суміш.
  4. Додайте шпинат до цієї суміші, перемішайте і сформуйте з цього фаршу котлетки однакового розміру.
  5. В центр котлеток вкладіть сирно-шпинатну начинку, потім сформуйте котлетки та перекладіть їх у насадку пароварки, змащену олією. Готуйте приблизно двадцять хвилин.

Подається ця страва з будь-яким гарніром: картопляним пюре, вареними макаронами або рисом. Також можна прикрасити котлетки листям салату, свіжими огірками та помідорами. Насолоджуйтеся смаком та користю цих котлеток!