Зрази курячі зі шпинатом та сиром у пароварці
Кухня
Інгредієнти:
- 230 г шпинату
- 3 ст.л. вівсяних висівок
- щіпка перемеленого перцю
- 3 зубчики часнику
- 800 г філе курки
- 1 цибуля
- 170 г знежиреного сиру
- 1 яйце
- сіль за смаком
- вершкове масло за смаком
Рецепт приготування:
Ці котлетки виходять ніжними та смачними, а головне - корисними.
- Наріжте філе курки на порційні шматочки, перекладіть їх у глибоку посудину і подрібніть за допомогою блендера. Потім очистіть цибулю і натріть її на тертці.
- Додайте натерту цибулю до курячого фаршу, додайте достатньо висівок, перемелений перець, трохи солі і розбите куряче яйце.
- Добре перемішайте інгредієнти. Розігрійте вершкове масло на сковороді, додайте свіжий шпинат і обсмажте його протягом хвилини, постійно помішуючи. В іншій посудині поєднайте натертий часник з сиром, додайте сіль і добре перемішайте сирно-часникову суміш.
- Додайте шпинат до цієї суміші, перемішайте і сформуйте з цього фаршу котлетки однакового розміру.
- В центр котлеток вкладіть сирно-шпинатну начинку, потім сформуйте котлетки та перекладіть їх у насадку пароварки, змащену олією. Готуйте приблизно двадцять хвилин.
Подається ця страва з будь-яким гарніром: картопляним пюре, вареними макаронами або рисом. Також можна прикрасити котлетки листям салату, свіжими огірками та помідорами. Насолоджуйтеся смаком та користю цих котлеток!