Тріска у духовці у фользі

Тріска у духовці у фользі
4.3
(10)
Метод: В духовці
Час приготування: 60 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • тріска - 1,5 кг
  • цибуля - 2 шт.
  • картопля - 10 шт.
  • помідор - 3 шт.
  • рослинна олія - 2 ст. л.
  • лимон - 0,5 шт.
  • майонез - 4 ст. л.
  • сіль, перець - за смаком

Рецепт приготування:

  1. Наріжте тріску на великі шматочки (близько 3-4 см у ширину).
  2. Помідори та цибулю наріжте тоненькими кільцями, картоплю - кружечками приблизно 1 см товщиною.
  3. Змастіть рослинною олією аркуш фольги, розкладіть на ньому картоплю, підсоліть та поперчіть.
  4. Зверху картопляного "ліжка" покладіть кільця цибулі та помідорів.
  5. Трішечки натріть шматочок тріски сіллю та перцем, покладіть його зверху на овочі.
  6. Збризніть рибу лимонним соком, покрийте майонезом. Загорніть тріску з овочами в фольгу, добре ущільніть краї, щоб сік не витікав.
  7. Тріска в духовці в фользі готується приблизно 50-60 хвилин (температура повинна бути близько 210 градусів).
  8. Після закінчення часу приготування вийміть страву з духовки. Можна подавати тріску з овочами в фользі. Якщо вам не подобається такий спосіб подачі, обережно викладіть страву на тарілку.

Рекомендується подавати готову тріску до столу, посипану зеленню та прикрашену соковитими лимонними часточками.

Додатково:

Основна ідея цього рецепту полягає в поєднанні солодкого смаку тріски з ароматними овочами та лимонним соком та його ароматом, що робить цю страву дуже смачною та апетитною. Тріска є важливим джерелом білка та корисних жирів, що робить цей рецепт ідеальним для збалансованого харчування. А запечена у фользі страва завжди виглядає фестивально та чудово підходить для обіду або вечері в колі родини чи друзів.