Овочеве рагу з баклажанами, картоплею та яловичиною
Кухня
Інгредієнти:
- яловичина -700 г
- перець болгарський - 1 шт.
- цибуля - 1 шт.
- соус Вустерський - 1 ч.л.
- помідори - 2 шт.
- морква - 1 шт.
- соєвий соус - 3 ст.л.
- картопля - 60 г
- баклажан - 1 шт.
- спеції для шурпи - 1 ч.л.
- сіль та мелений перець - за смаком
Рецепт приготування:
- Нарізати яловичину на шматочки та обсмажити до золотистої скоринки.
- Половину цибулі дрібно нарізати та додати до м'яса разом із соєвим та Вустерським соусом. Обсмажувати 5 хвилин.
- Додати 0,5 склянки води, накрити кришкою і тушкувати 1 годину.
- Баклажани, моркву та залишену цибулю нарізати середніми кубиками.
- Обсмажити цибулю на олії, додати моркву, сіль та перець. Потушкувати.
- Додати до овочів солодкий перець та тушкувати ще 5 хвилин.
- Додати баклажани та спеції, перемішати і тушити ще 5 хвилин.
- Натерти помідори на тертці та додати до овочевої суміші, тушити до готовності.
- Коли м'ясо буде готове, додати картоплю і тушкувати до м'якості картоплі.
- Додати обсмажені овочі до м'яса та перемішати.
- Залишити рагу тушитися ще 5 хвилин.
- Після готовності настояти рагу під кришкою ще 20 хвилин. Подавати з зеленню.
Літом використовуйте свіжі овочі, а взимку можна додати консервований перець та томати в їхньому соку для приготування рагу. Насолоджуйтесь смаком та ароматом цієї чудової страви!