Овочеве рагу з баклажанами, картоплею та яловичиною

Овочеве рагу з баклажанами, картоплею та яловичиною
4.5
(7)
Метод: На плиті
Підійде: Обід, Вечеря
Час приготування: 90 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • яловичина -700 г
  • перець болгарський - 1 шт.
  • цибуля - 1 шт.
  • соус Вустерський - 1 ч.л.
  • помідори - 2 шт.
  • морква - 1 шт.
  • соєвий соус - 3 ст.л.
  • картопля - 60 г
  • баклажан - 1 шт.
  • спеції для шурпи - 1 ч.л.
  • сіль та мелений перець - за смаком

Рецепт приготування:

  1. Нарізати яловичину на шматочки та обсмажити до золотистої скоринки.
  2. Половину цибулі дрібно нарізати та додати до м'яса разом із соєвим та Вустерським соусом. Обсмажувати 5 хвилин.
  3. Додати 0,5 склянки води, накрити кришкою і тушкувати 1 годину.
  4. Баклажани, моркву та залишену цибулю нарізати середніми кубиками.
  5. Обсмажити цибулю на олії, додати моркву, сіль та перець. Потушкувати.
  6. Додати до овочів солодкий перець та тушкувати ще 5 хвилин.
  7. Додати баклажани та спеції, перемішати і тушити ще 5 хвилин.
  8. Натерти помідори на тертці та додати до овочевої суміші, тушити до готовності.
  9. Коли м'ясо буде готове, додати картоплю і тушкувати до м'якості картоплі.
  10. Додати обсмажені овочі до м'яса та перемішати.
  11. Залишити рагу тушитися ще 5 хвилин.
  12. Після готовності настояти рагу під кришкою ще 20 хвилин. Подавати з зеленню.

Літом використовуйте свіжі овочі, а взимку можна додати консервований перець та томати в їхньому соку для приготування рагу. Насолоджуйтесь смаком та ароматом цієї чудової страви!