Суші: рецепт у домашніх умовах

Кухня
Інгредієнти:
- 4 ст.л. рисового оцту
- 2 ч.л. солі
- 500 г круглого рису
- слабосолена червона риба - 200 г
- 1 свіже авокадо
- 100 г сиру "Філадельфія"
- 3 ст.л. цукру
- 1 великий огірок
- 1 упаковка норі (водорості)
Рецепт приготування:
Приготування суші вдома - легко та смачно!
- Рис декілька разів промийте в воді, потім варіть до готовності і залиште настоюватися під кришкою протягом 15 хвилин.
- Оцет влити в миску і поставити на вогонь, додати цукор і сіль, перемішувати до розчинення.
- Коли рис настоїться, влити в нього оцет і перемішати, залишити охолонути.
- Рибу та огірки очистити і нарізати тонкими пластинами.
- З авокадо видаліть кістку і обережно відокремте шкірку, потім наріжте пластинами.
- Лист норі розріжте на дві частини і покладіть глянцевою стороною донизу, на спеціальний коврик для суші.
- Зволожте руки в воді з лимонним соком, розподіліть близько 90 грамів рису по норі.
- Покладіть огірки, авокадо та сир "Філадельфія" на край рису.
- Згорніть суші так, щоб вони нагадували форму квадрата, стискаючи ролл ковриком.
- Поставте рибу зверху, підворачуючи краї вниз.
- Для суші "Каліфорнія" вкладіть червону рибу всередину, а ролл обваляйте в кунжуті.
Важливо знати:
Готові суші нарізають дуже гострим ножем, змоченим в воді. Подавайте суші з васабі, соєвим соусом та маринованим імбирем. Насолоджуйтеся вашими власними домашніми суші!