Суші: рецепт у домашніх умовах

Суші: рецепт у домашніх умовах
4.1
(6)
Метод: На плиті
Час приготування: 40 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 4 ст.л. рисового оцту
  • 2 ч.л. солі
  • 500 г круглого рису
  • слабосолена червона риба - 200 г
  • 1 свіже авокадо
  • 100 г сиру "Філадельфія"
  • 3 ст.л. цукру
  • 1 великий огірок
  • 1 упаковка норі (водорості)

Рецепт приготування:

Приготування суші вдома - легко та смачно!

  1. Рис декілька разів промийте в воді, потім варіть до готовності і залиште настоюватися під кришкою протягом 15 хвилин.
  2. Оцет влити в миску і поставити на вогонь, додати цукор і сіль, перемішувати до розчинення.
  3. Коли рис настоїться, влити в нього оцет і перемішати, залишити охолонути.
  4. Рибу та огірки очистити і нарізати тонкими пластинами.
  5. З авокадо видаліть кістку і обережно відокремте шкірку, потім наріжте пластинами.
  6. Лист норі розріжте на дві частини і покладіть глянцевою стороною донизу, на спеціальний коврик для суші.
  7. Зволожте руки в воді з лимонним соком, розподіліть близько 90 грамів рису по норі.
  8. Покладіть огірки, авокадо та сир "Філадельфія" на край рису.
  9. Згорніть суші так, щоб вони нагадували форму квадрата, стискаючи ролл ковриком.
  10. Поставте рибу зверху, підворачуючи краї вниз.
  11. Для суші "Каліфорнія" вкладіть червону рибу всередину, а ролл обваляйте в кунжуті.

Важливо знати:

Готові суші нарізають дуже гострим ножем, змоченим в воді. Подавайте суші з васабі, соєвим соусом та маринованим імбирем. Насолоджуйтеся вашими власними домашніми суші!