Очистіть хліб від кірки, роздеріть на шматочки і покладіть у миску. Залийте молоком і залиште протягом 20 хвилин при кімнатній температурі, періодично помішуючи, щоб м'якушка рівномірно пропиталась.
Промийте сало та дрібно наріжте (можна пропустити через м'ясорубку). Відіжміть хліб від молока та додайте до нарізаного сала, добре перемішайте. Очистіть та дрібно наріжте цибулю і додайте до фаршу, знову перемішайте.
Пропустіть сало з хлібом і цибулею через м'ясорубку, додайте сирі яйця, сіль та перець за смаком. Ретельно перемішайте.
Розігрійте сковороду з рослинною олією на середньому вогні. Викладіть декілька котлет на розігріту сковороду і знизьте вогонь. Смажте котлети з обох сторін до золотистого кольору.
Подайте котлети з сала гарячими з овочевим рагу або салатом на гарнір.