Ніжні котлети з сала
Кухня
Інгредієнти:
- 600 г свинячого сала
- 4 яйця - 2 цибулі
- 150 мл молока
- 4-5 кусочків білого хліба (батона)
- сіль, перець, спеції за смаком
- рослинна олія для смаження
Рецепт приготування:
- Очистіть хліб від кірки, роздеріть на шматочки і покладіть у миску. Залийте молоком і залиште протягом 20 хвилин при кімнатній температурі, періодично помішуючи, щоб м'якушка рівномірно пропиталась.
- Промийте сало та дрібно наріжте (можна пропустити через м'ясорубку). Відіжміть хліб від молока та додайте до нарізаного сала, добре перемішайте. Очистіть та дрібно наріжте цибулю і додайте до фаршу, знову перемішайте.
- Пропустіть сало з хлібом і цибулею через м'ясорубку, додайте сирі яйця, сіль та перець за смаком. Ретельно перемішайте.
- Розігрійте сковороду з рослинною олією на середньому вогні. Викладіть декілька котлет на розігріту сковороду і знизьте вогонь. Смажте котлети з обох сторін до золотистого кольору.
- Подайте котлети з сала гарячими з овочевим рагу або салатом на гарнір.