В каструлі вскипятити воду і трохи її посолити. Опустити гречану локшину в киплячу воду і довести до кипіння. Варити локшину приблизно 2 хвилини після закипання і відкинути на друшляк. Промити її під струменем холодної води і залишити в друшляку, щоб вода стекла.
Болгарський перець вимити, очистити від насіння та порізати тонкими смужками. Кабачок вимити і порізати соломкою. Моркву очистити і також порізати соломкою. Часник очистити і подрібнити.
На сковороді розігріти кілька ложок рослинної олії і виложити роздрібнені овочі (часник, перець, цукіні, морква). Пожарити їх протягом 1-2 хвилин на середньому вогні, періодично помішуючи. Потім додати на сковороду гречану локшину, влити соєвий соус за смаком, поперчити і перемішати.
Готувати гречану локшину з овочами на середньому вогні ще 1-2 хвилини, при цьому періодично її помішуючи. В кінці посипати страву кунжутом, ретельно перемішати і зняти сковороду з вогню.
Розкласти локшину з овочами по тарілкам і подавати до столу одразу після приготування.