Котлети з горбуші з салом: швидко та смачно
Кухня
Інгредієнти:
- 0,5 кг філе горбуші
- 150 гр сала
- 1 цибуля
- 1 яйце
- 2 ст. л. кетчупу або томатної пасти
- сіль, перець за смаком
- рослинна олія для смаження
Рецепт приготування:
- Очистити та дуже дрібно порізати цибулю, змішати в мисці з кетчупом/томатною пастою.
- Промити філе горбуші та сало, пропустити обидва продукти через м’ясорубку.
- Додати до рибного фаршу яйце, посолити та поперчити за смаком, перемішати. Додати цибулю з томатною пастою, знову перемішати до однорідності.
- Отриманий фарш відбити (піднімаючи його руками та кидати в миску), накрити кришкою або плівкою та відправити в холодильник.
- Фарш для котлет з горбуші з салом повинен настоятись в холоді 20-30 хвилин.
- Розігріти на сковороді 3-4 ст.л. рослинної олії. Виложити на сковороду з олією декілька котлет з рибної маси, перед цим сформувавши їх руками (щоб фарш не прилипав, треба зволожувати руки в холодній воді).
- Смажити котлети з горбуші з салом приблизно 3-4 хвилини з кожного боку до золотистої кольору.
- Готові котлети з горбуші з салом можна подавати гарячими, з будь-яким гарніром на ваш смак, наприклад, з картоплею, овочами або гарніром з рису.
Котлети з горбуші з салом - це прекрасний спосіб поєднати рибу та м'ясо в одній страві. Сало додає особливого смаку та аромату, а філе горбуші робить котлети соковитими та м'якими.