Котлети з горбуші з салом: швидко та смачно

Котлети з горбуші з салом: швидко та смачно
4.9
(13)
Метод: На плиті
Підійде: Обід, Вечеря
Час приготування: 90 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 0,5 кг філе горбуші
  • 150 гр сала
  • 1 цибуля
  • 1 яйце
  • 2 ст. л. кетчупу або томатної пасти
  • сіль, перець за смаком
  • рослинна олія для смаження

Рецепт приготування:

  1. Очистити та дуже дрібно порізати цибулю, змішати в мисці з кетчупом/томатною пастою.
  2. Промити філе горбуші та сало, пропустити обидва продукти через м’ясорубку.
  3. Додати до рибного фаршу яйце, посолити та поперчити за смаком, перемішати. Додати цибулю з томатною пастою, знову перемішати до однорідності.
  4. Отриманий фарш відбити (піднімаючи його руками та кидати в миску), накрити кришкою або плівкою та відправити в холодильник.
  5. Фарш для котлет з горбуші з салом повинен настоятись в холоді 20-30 хвилин.
  6. Розігріти на сковороді 3-4 ст.л. рослинної олії. Виложити на сковороду з олією декілька котлет з рибної маси, перед цим сформувавши їх руками (щоб фарш не прилипав, треба зволожувати руки в холодній воді).
  7. Смажити котлети з горбуші з салом приблизно 3-4 хвилини з кожного боку до золотистої кольору.
  8. Готові котлети з горбуші з салом можна подавати гарячими, з будь-яким гарніром на ваш смак, наприклад, з картоплею, овочами або гарніром з рису.

Котлети з горбуші з салом - це прекрасний спосіб поєднати рибу та м'ясо в одній страві. Сало додає особливого смаку та аромату, а філе горбуші робить котлети соковитими та м'якими.