Неймовірно смачні котлети з плавленим сиром!

Неймовірно смачні котлети з плавленим сиром!
4.9
(11)
Метод: На плиті
Підійде: Обід, Вечеря
Час приготування: 50 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 600 гр фаршу
  • 200 гр плавленого сиру
  • 1-2 яйця
  • 1 цибулина
  • 100 гр панірувальних сухарів або борошна
  • 3-4 зубчики часнику
  • сіль, перець за смаком

Рецепт приготування страви:

  1. М'ясний фарш скласти в миску. Плавлений сир натерти на тертці й підмішати до фаршу. Додати 1 велике або два дрібних курячих яйця, ретельно перемішати. Цибулю, часник почистити і натерти на тертці, додати в миску і знову перемішати.
  2. На пательню влити 3-4 ст.л. рослинної олії та поставити на вогонь. У невелику миску всипати панірувальні сухарі або борошно, в окрему ємність влити воду. Руки спочатку змочити у воді, потім узяти трохи фаршу з плавленим сиром і надати котлеті круглої або овальної форми.
  3. Обваляти котлету в паніровці. Таким чином сформувати котлети з решти фаршу, обваляти їх у паніровці та викласти в розігріту олію.
  4. Смажити котлети з плавленим сиром до готовності та рум'яної скоринки. На це знадобиться близько 3 хвилин з кожного боку, якщо смажити на середньо-сильному вогні. Готові котлети перекладати на паперовий рушник, щоб увібрався зайвий жир.
  5. Подавати котлети з плавленим сиром гарячими, з будь-яким гарніром на ваш смак. Смачного! 

Котлети з плавленим сиром - це чудовий вибір для сімейної вечері чи святкового столу. Вони мають ніжну текстуру та соковитий смак, які вразять навіть найвибагливіших гурманів. Цей рецепт легкий у приготуванні та не займе багато часу. Ви зможете насолодитися чудовим смаком котлет, додавши до них плавлений сир, який робить їх ще більш соковитими та ароматними. Не забудьте подати ці котлети з улюбленим гарніром і приготуйтеся до того, що ваші близькі проситимуть повторення цієї чудової страви знову і знову!