Неймовірно смачні котлети з кабачків

Неймовірно смачні котлети з кабачків
4.8
(6)
Метод: На плиті
Підійде: Обід, Вечеря
Час приготування: 50 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 2 середніх кабачки
  • 2 яйця
  • 1 цибулина
  • 120 гр бринзи
  • 1 картоплина
  • 4 ст.л. борошна
  • кілька гілочок кінзи
  • 1 зубчик часнику
  • сіль, перець, спеції за смаком

Рецепт приготування страви:

  1. Картоплю очистити від шкірки і натерти на крупній тертці, цибулю також очистити і натерти на тертці. З'єднати картоплю і цибулю в мисці та ретельно віджати від вологи. Бринзу натерти на крупній тертці в цю саму миску і перемішати.
  2. Якщо ви використовуєте для котлет молоді кабачки, можна їх не чистити від шкірки. Якщо старі - почистити. Натерти кабачки на крупній тертці, скласти в сито і залишити стікати від соку.
  3. Часник очистити і дуже дрібно порізати. Зелень промити, обсушити та нашаткувати. З'єднати в мисці картопляно-сирну суміш із тертими кабачками, зеленню, часником і перемішати. Додати сіль, перець за смаком і знову перемішати.
  4. Вбити в кабачкову масу для котлет сирі яйця і вимішати до повної однорідності. Підмішати до кабачкової маси борошно. На пательню влити 4-5 ст.л. рослинної олії та поставити на вогонь.
  5. У розпечену сковороду викладати котлети з кабачкової маси (по 1-2 ст.л. на кожну). Смажити котлети з кабачків приблизно 2-3 хвилини з кожного боку. Перекласти готові котлети на паперовий рушник і дати вбратися зайвому жиру.
  6. Тим часом просмажити на сковороді наступну партію. Котлети з кабачків смачні і в гарячому, і в охолодженому вигляді.  Смачного!

Кабачки - це багате джерело вітамінів і мінералів, таких як вітамін С, калій і фолієва кислота. Вони також містять антиоксиданти, які можуть допомогти знизити запалення в організмі. Кабачкові котлети - це чудовий спосіб насолодитися цим корисним овочем у смачній формі.