Неймовірно смачні котлети з кабачків
Кухня
Інгредієнти:
- 2 середніх кабачки
- 2 яйця
- 1 цибулина
- 120 гр бринзи
- 1 картоплина
- 4 ст.л. борошна
- кілька гілочок кінзи
- 1 зубчик часнику
- сіль, перець, спеції за смаком
Рецепт приготування страви:
- Картоплю очистити від шкірки і натерти на крупній тертці, цибулю також очистити і натерти на тертці. З'єднати картоплю і цибулю в мисці та ретельно віджати від вологи. Бринзу натерти на крупній тертці в цю саму миску і перемішати.
- Якщо ви використовуєте для котлет молоді кабачки, можна їх не чистити від шкірки. Якщо старі - почистити. Натерти кабачки на крупній тертці, скласти в сито і залишити стікати від соку.
- Часник очистити і дуже дрібно порізати. Зелень промити, обсушити та нашаткувати. З'єднати в мисці картопляно-сирну суміш із тертими кабачками, зеленню, часником і перемішати. Додати сіль, перець за смаком і знову перемішати.
- Вбити в кабачкову масу для котлет сирі яйця і вимішати до повної однорідності. Підмішати до кабачкової маси борошно. На пательню влити 4-5 ст.л. рослинної олії та поставити на вогонь.
- У розпечену сковороду викладати котлети з кабачкової маси (по 1-2 ст.л. на кожну). Смажити котлети з кабачків приблизно 2-3 хвилини з кожного боку. Перекласти готові котлети на паперовий рушник і дати вбратися зайвому жиру.
- Тим часом просмажити на сковороді наступну партію. Котлети з кабачків смачні і в гарячому, і в охолодженому вигляді. Смачного!
Кабачки - це багате джерело вітамінів і мінералів, таких як вітамін С, калій і фолієва кислота. Вони також містять антиоксиданти, які можуть допомогти знизити запалення в організмі. Кабачкові котлети - це чудовий спосіб насолодитися цим корисним овочем у смачній формі.