Морозиво з банана та молока в домашніх умовах

Морозиво з банана та молока в домашніх умовах
3.9
(9)
Метод: На плиті
Час приготування: 20 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 300 мл жирного молока
  • 6 стиглих бананів

Рецепт приготування:

Морозиво з банана та молока - справжня насолода для вашого смаку. Цей рецепт дуже простий, морозиво виготовляється власноруч за допомогою лише двох інгредієнтів. Давайте розпочнемо:

  1. Очистіть банани від шкірки, а потім збийте їх міксером до однорідної консистенції.
  2. Щоб морозиво швидше застигло, наріжте фрукти на шматочки і заморозьте їх у морозильній камері.
  3. Додайте жирне молоко до пюре з бананів і добре перемішайте.
  4. За бажанням, додайте шматочки фруктів в суміш.
  5. Розподіліть готову масу для морозива в формочки і помістіть їх у морозильну камеру на дві години. Періодично помішуйте масу.
  6. Вийміть морозиво з формочок і подавайте на тарілці.
  7. Якщо немає формочок, то достатньо перелити масу для морозива в більшу ємність і постійно помішувати. У цьому випадку морозиво буде твердіти трохи довше.

Подавайте морозиво з тертим шоколадом, шоколадним соусом, кокосовою стружкою або рубленими горіхами. При бажанні, можливо прикрасити морозиво м'ятою та шматочками фруктів. Не обов'язково використовувати свіжі фрукти, консервовані також підійдуть. Якщо морозиво не виходить з форми, опустіть форму на кілька секунд у гарячу воду. Насолоджуйтеся цією освіжаючою стравою у спекотний день!