Морозиво з банана та молока в домашніх умовах
Кухня
Інгредієнти:
- 300 мл жирного молока
- 6 стиглих бананів
Рецепт приготування:
Морозиво з банана та молока - справжня насолода для вашого смаку. Цей рецепт дуже простий, морозиво виготовляється власноруч за допомогою лише двох інгредієнтів. Давайте розпочнемо:
- Очистіть банани від шкірки, а потім збийте їх міксером до однорідної консистенції.
- Щоб морозиво швидше застигло, наріжте фрукти на шматочки і заморозьте їх у морозильній камері.
- Додайте жирне молоко до пюре з бананів і добре перемішайте.
- За бажанням, додайте шматочки фруктів в суміш.
- Розподіліть готову масу для морозива в формочки і помістіть їх у морозильну камеру на дві години. Періодично помішуйте масу.
- Вийміть морозиво з формочок і подавайте на тарілці.
- Якщо немає формочок, то достатньо перелити масу для морозива в більшу ємність і постійно помішувати. У цьому випадку морозиво буде твердіти трохи довше.
Подавайте морозиво з тертим шоколадом, шоколадним соусом, кокосовою стружкою або рубленими горіхами. При бажанні, можливо прикрасити морозиво м'ятою та шматочками фруктів. Не обов'язково використовувати свіжі фрукти, консервовані також підійдуть. Якщо морозиво не виходить з форми, опустіть форму на кілька секунд у гарячу воду. Насолоджуйтеся цією освіжаючою стравою у спекотний день!