Як зробити крем для торта в домашніх умовах

Як зробити крем для торта в домашніх умовах
4.4
(15)
Метод: На плиті
Час приготування: 240 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 3-4 плитки білого пористого шоколаду (250 г)
  • 125 г вершкового масла
  • 5 ст.л. вершків

Рецепт приготування:

Кожній господині знадобиться наш рецепт ідеального крему для торта.

  1. Розігрійте вершки на повільному вогні. Кип'ятіть їх не потрібно. Як тільки на поверхні з'являться перші бульбашки, зніміть посуд з вершками з плити.
  2. Розламайте плитки на невеликі шматочки та додайте до вершків.
  3. Ретельно збийте масу віночком до однорідного стану.
  4. Коли всі шматочки шоколаду повністю розтопляться, додайте до суміші тепле вершкове масло.
  5. Потім знову віночком перемішайте всі інгредієнти в однорідну масу.
  6. Залиште крем охолонути, а потім відправте його в холодильник.
  7. Через кілька годин вийміть ганаш і збийте його міксером 3-4 хвилини, щоб він став більш повітряним і збільшився в об'ємі.
  8. Охолоджений крем залиште ще годину в холодильнику та змастіть ним торт.

Якщо збільшити порцію вершків або вибрати продукт з меншою жирністю, то ганаш стане глазур'ю. І навпаки, додавши більше шоколаду, можна перетворити крем для торта в окремий десерт. І саме його зазвичай використовують для начинки трюфелів.

Інгредієнти та рецепт ганашу - це важлива складова успішного торта. Експериментуйте зі співвідношенням інгредієнтів, щоб створити самий смачний та неперевершений ганаш для вашого наступного витвору кулінарного мистецтва!