Молочний суп з вермішеллю
Кухня
Інгредієнти:
- 0,5 л молока
- 1/2 склянки вермішелі
- 1 ст. л. цукру
- 1/4 ч.л. солі
- 1 ч.л. вершкового масла
Рецепт:
- В каструлю з товстим дном налийте молоко і доведіть до кипіння.
- Додайте вермішель і сіль, постійно помішуючи варіть 7-10 хвилин, доки вермішель не стане м'яким.
- За 1 хвилину до готовності додайте цукор, добре перемішайте.
- Розлийте суп по тарілкам і додайте шматок вершкового масла на кожну порцію.
Цей суп - чудовий варіант на сніданок, він легкий і насичений, а вермішель додає йому затишку. Якщо хочете, можна додати в суп інші інгредієнти, наприклад, шматочки фруктів або ягід, щоб створити цікаву комбінацію смаків. Також можна спробувати замінити вермішель на рис або іншу крупу - це додасть нових ноток смаку до вашого супу. Насолоджуйтеся!