Молочний суп з вермішеллю

Молочний суп з вермішеллю
4.6
(15)
Метод: На плиті
Час приготування: 15 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 0,5 л молока
  • 1/2 склянки вермішелі
  • 1 ст. л. цукру
  • 1/4 ч.л. солі
  • 1 ч.л. вершкового масла

Рецепт:

  1. В каструлю з товстим дном налийте молоко і доведіть до кипіння.
  2. Додайте вермішель і сіль, постійно помішуючи варіть 7-10 хвилин, доки вермішель не стане м'яким.
  3. За 1 хвилину до готовності додайте цукор, добре перемішайте.
  4. Розлийте суп по тарілкам і додайте шматок вершкового масла на кожну порцію.

Цей суп - чудовий варіант на сніданок, він легкий і насичений, а вермішель додає йому затишку. Якщо хочете, можна додати в суп інші інгредієнти, наприклад, шматочки фруктів або ягід, щоб створити цікаву комбінацію смаків. Також можна спробувати замінити вермішель на рис або іншу крупу - це додасть нових ноток смаку до вашого супу. Насолоджуйтеся!