Молочний суп з грибами - ніжний смак з кремовою консистенцією

Молочний суп з грибами - ніжний смак з кремовою консистенцією
4.5
(12)
Метод: На плиті
Час приготування: 60 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 1 л молока
  • 300 г шампіньйонів
  • 4 картоплі
  • 1 цибуля
  • 1 морква
  • 1 пачка плавленого сиру
  • олія для смаження

Рецепт приготування:

  1. Порізати гриби на чотири частини, покласти у каструлю, залити водою (1:2) та довести до кипіння. Коли гриби закиплять, додати молоко. Нарізати кубиками картоплю та додати до супу.

  2. Поки суп вариться, зробити зажарку: цибулю з морквою дрібно нарізати та просмажити на пательні. Додати до супу та помішуючи варити його до готовності картоплі.

  3. Коли картопля стане м'якою, додати плавлений сир і готувати суп до повного розчинення сиру. Розділити по тарілках, прикрасити кусочками грибів і подавати.

Цей молочний суп з грибами - ідеальне поєднання для любителів ніжних та легких страв. Шампіньйони додають супу аромату та глибини смаку, а картопля робить його ситним та насиченим. Також можна додати зелень за своїм смаком для більш свіжого смаку. Спробуйте цей смачний рецепт та насолоджуйтеся ніжністю та смаковою гармонією в кожному ковтку.