Для приготування млинцевого торта з куркою і грибами потрібно 20 тонких млинців, приготованих за будь-яким рецептом. Цибулю очистити і нарізати дрібними шматочками, на сковороді розігріти 3-4 ст.л. рослинної олії та викласти подрібнену цибулину (одну).
Просмажити на слабкому вогні до золотистого кольору протягом 3-4 хвилин, періодично помішуючи. Гриби ретельно вимити, обсушити та порізати дрібними шматочками. Куряче філе відокремити від шкіри та кісток, промити та обсушити, порізати невеликими шматочками.
Додати в сковороду з цибулею подрібнені печериці і перемішати, смажити на невеликому вогні 10-15 хвилин до готовності. Насамкінець посолити, поперчити до смаку і перекласти на окрему тарілку. Петрушку промити, обсушити і дрібно нарізати.
На сковороді розігріти пару ложок олії та викласти куряче філе. Смажити м'ясо курки на сильному вогні приблизно 4-5 хвилин, безперервно помішуючи. Додати другу подрібнену цибулину та перемішати. Готувати м'ясо з цибулею на середньому вогні ще кілька хвилин, помішуючи.
Додати пару ложок сметани в сковороду та перемішати. Посолити, поперчити начинку з курки за смаком, додати кунжут і перемішати. Всипати в сковороду подрібнену петрушку і перемішати ще раз. Додати до курки гриби з цибулею, перемішати та зняти сковороду з вогню, накрити кришкою та залишити на 10 хвилин.
Духовку розігріти до 180/200С, форму для запікання змастити олією. Сир натерти на дрібній тертці. На кожен млинець викласти начинку з курки з грибами та згорнути у рулетик. Викласти на дно форми щільно один до одного млинці з начинкою, змастити шаром сметани і посипати тертим сиром.
Зверху викласти наступний шар млинців, укладаючи їх так, щоб між ними не було отворів. Змастити поверхню млинцевого пирога сметаною, рівномірно посипати сиром і відправити в розігріту духову шафу.
Випікати млинець з куркою до рум'яної скоринки протягом 20 хвилин. Вийняти форму і залишити її на кілька хвилин остигати. Нарізати торт порційними шматочками, розкласти по тарілках і подавати до столу. Смачного!