Мариновані крабові палички
Кухня
Інгредієнти:
- оливкова олія – 30 мл
- червоний мелений перець – 1 щіпка
- сіль – 1 щіпка
- кріп – 1 пучок
- крабові палички – 100 г
- часник – 2 зубчики
- цибуля – 1 шт.
- чорний мелений перець – за смаком
- соєвий соус – 30 мл
- малиновий оцет – 10 мл
- куркума – 1 щіпка
Рецепт приготування:
- Дістаньте крабові палички з холодильника, залиште їх на 20 хвилин при кімнатній температурі.
- Видаліть з паличок плівку, наріжте палички невеликими шматочками, викладіть в миску.
- Очистіть цибулю та часник, додайте їх до крабових паличок.
- Кріп ретельно промийте, дрібно наріжте, додайте до інших інгредієнтів. Посоліть і перемішайте.
- Залийте в масу оцет, соєвий соус, оливкову олію. Додайте спеції та приправи. Обережно перемішайте.
- Викладіть крабові палички у приготовлену суміш, залиште в холодильнику на 2 години.
- Дайте страві просочитись, після чого подавайте до столу.
Додаткова порада:
Якщо під рукою не знайшлося малинового оцту, його можна замінити яблучним. Також ви можете додати трохи свіжого лимонного соку для надання страві додаткової свіжості та кислинки. Це буде чудово підкреслювати смак морепродуктів і додасть закусці легкості.