Квашена капуста з медом

Квашена капуста з медом
5.0
(15)
Метод: На плиті
Підійде: Обід, Вечеря, Банкет
Час приготування: 480 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 1 качан білокачанної капусти
  • 1 л чистої води
  • 2 моркви
  • 1 ст.л. меду
  • 1 ст.л. солі

Рецепт приготування:

  1. Розчиніть сіль та мед у теплій воді.
  2. Наріжте капусту тонкою соломкою, а моркву очистіть та натріть на великій тертці. Покладіть овочі в одну каструлю, перемішайте та добре утрамбуйте.
  3. Перекладіть капусту з морквою в чисту 3-літрову банку, залийте медовим розчином.
  4. Залиште банку в теплому місці при кімнатній температурі (не закриваючи кришкою) на 2 дні. При цьому щодня 2-3 рази проколюйте вміст банки до дна довгою дерев'яною паличкою.
  5. Через 2 дні закрийте банку кришкою та перенесіть у холодильник або інше прохолодне темне місце.

Солона капуста з медовим ароматом - це не тільки смачний додаток до будь-якого столу, а й корисний продукт. Мед додає цієї страві ніжний відтінок, підкреслюючи солоність капусти. Така закуска точно стане улюбленим делікатесом для вашої родини та гостей. Адже вона містить у собі не тільки багато вітамінів, але й корисні мікроелементи, які підтримують імунітет та сприяють загальному здоров'ю. Спробуйте цей рецепт і порадуйте всіх навколо себе смачною та незвичайною стравою!