Квашена капуста з медом
Кухня
Інгредієнти:
- 1 качан білокачанної капусти
- 1 л чистої води
- 2 моркви
- 1 ст.л. меду
- 1 ст.л. солі
Рецепт приготування:
- Розчиніть сіль та мед у теплій воді.
- Наріжте капусту тонкою соломкою, а моркву очистіть та натріть на великій тертці. Покладіть овочі в одну каструлю, перемішайте та добре утрамбуйте.
- Перекладіть капусту з морквою в чисту 3-літрову банку, залийте медовим розчином.
- Залиште банку в теплому місці при кімнатній температурі (не закриваючи кришкою) на 2 дні. При цьому щодня 2-3 рази проколюйте вміст банки до дна довгою дерев'яною паличкою.
- Через 2 дні закрийте банку кришкою та перенесіть у холодильник або інше прохолодне темне місце.
Солона капуста з медовим ароматом - це не тільки смачний додаток до будь-якого столу, а й корисний продукт. Мед додає цієї страві ніжний відтінок, підкреслюючи солоність капусти. Така закуска точно стане улюбленим делікатесом для вашої родини та гостей. Адже вона містить у собі не тільки багато вітамінів, але й корисні мікроелементи, які підтримують імунітет та сприяють загальному здоров'ю. Спробуйте цей рецепт і порадуйте всіх навколо себе смачною та незвичайною стравою!