Курячі відбивні із сиром
Кухня
Інгредієнти:
- 2 великих курячих філе (або 3 невеликих)
- 200 г твердого сиру
- 4 яйця
- 50 г сметани
- 2-3 ст.л. борошна
- сушена петрушка - за смаком
- сіль, перець - за смаком
Рецепт приготування:
- Куряче філе промити, добре висушити паперовими рушниками або серветками. Нарізати філе впоперек на шматочки товщиною приблизно 2 см. Кожен шматочок по черзі закривати харчовою плівкою та обережно відбивати молоточком якомога тонше.
- Посолити і поперчити відбивні з одного боку, потім зложити їх стопкою, щоб вони маринувалися.
- У цей час підготувати кляр для відбивних з сиром: збити яйця виделкою, додати сметану, борошно і перемішати до однорідного стану, без грудочок. Поперчити і додати невелику щіпку солі (не забувайте, що сир вже солений), а також додати сушену зелень і перемішати.
- Відбивну з курки обмакнути з одного боку в кляр і викласти їх цим боком на розігріту сковороду з маслом (2-3 ст. ложки). Зверху посипати жменею тертого сиру і рівномірно покрити м'ясо з сиром 1-2 ст. ложками кляра. Таким чином викласти на сковороду декілька курячих відбивних, покривши їх сиром і кляром.
- Смажити курячі відбивні з сиром на середньому вогні приблизно 3 хвилини з одного боку і приблизно 2 хвилини з іншого боку з сиром.
- Перекласти м'ясо з сиром на паперовий рушник (або серветки), щоб видалити зайвий жир.
- Подавайте курячі відбивні з філе з сиром на стіл гарячими. Смачного!
Цей рецепт курячих відбивних з сиром простий у виконанні і відмінно підходить для швидкого та смачного сніданку, обіду чи вечері. Спробуйте його і вас точно вразить чудовий смак цієї страви!