Курячі сердечка в соєвому соусі

Курячі сердечка в соєвому соусі
4.8
(13)
Метод: На плиті
Підійде: Обід, Вечеря, Банкет
Час приготування: 120 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 600 гр курячих сердечок
  • 1 болгарський перець
  • 1 цибулина
  • 2-3 ст.л. соєвого соусу
  • сіль, перець за смаком

Рецепт приготування страви:

  1. Курячі сердечка ретельно промити, видалити шматочки жиру. Цибулю очистити і порізати четвертинками, болгарський перець вимити, очистити від насіння і порізати дрібними шматочками.
  2. На пательні розігріти кілька ложок олії і викласти цибулю. Через кілька хвилин додати болгарський перець і розмішати. Смажити овочі, помішуючи, на середньому вогні близько 2-3 хвилин.
  3. Додати в сковорідку курячі сердечка і готувати все разом на середньому вогні, помішуючи. Через 10-15 хвилин влити соєвий соус і перемішати. Курячі сердечка в соєвому соусі мають протушкуватися ще 5 хвилин.
  4. Зняти сковорідку з вогню і залишити на кілька хвилин остигати. Подавати курячі сердечка гарячими, з будь-яким гарніром на ваш смак. Смачного! 

Крім того, ви можете додати свої улюблені овочі до цієї страви, як-от морква, броколі, горошок, кукурудза або гриби. Вони не тільки збагатять смак, а й зроблять страву більш корисною та поживною.