Курячі сердечка в соєвому соусі
Кухня
Інгредієнти:
- 600 гр курячих сердечок
- 1 болгарський перець
- 1 цибулина
- 2-3 ст.л. соєвого соусу
- сіль, перець за смаком
Рецепт приготування страви:
- Курячі сердечка ретельно промити, видалити шматочки жиру. Цибулю очистити і порізати четвертинками, болгарський перець вимити, очистити від насіння і порізати дрібними шматочками.
- На пательні розігріти кілька ложок олії і викласти цибулю. Через кілька хвилин додати болгарський перець і розмішати. Смажити овочі, помішуючи, на середньому вогні близько 2-3 хвилин.
- Додати в сковорідку курячі сердечка і готувати все разом на середньому вогні, помішуючи. Через 10-15 хвилин влити соєвий соус і перемішати. Курячі сердечка в соєвому соусі мають протушкуватися ще 5 хвилин.
- Зняти сковорідку з вогню і залишити на кілька хвилин остигати. Подавати курячі сердечка гарячими, з будь-яким гарніром на ваш смак. Смачного!
Крім того, ви можете додати свої улюблені овочі до цієї страви, як-от морква, броколі, горошок, кукурудза або гриби. Вони не тільки збагатять смак, а й зроблять страву більш корисною та поживною.