Курячі сердечка в мультиварці
Кухня
Інгредієнти:
- 700 гр курячих сердечок
- 2 середні цибулини
- 120 мл чистої води
- 1 морква
- 3-4 ст.л. сметани будь-якої жирності
- 1 лавровий лист
- 1 ст.л. борошна (не обов'язково)
- сіль, перець за смаком
Рецепт приготування страви:
- Цибулю очистити та дрібно порізати, моркву очистити та натерти на тертці. У чашу мультиварки влити кілька ложок рослинної олії та встановити режим Випічка. Викласти в розігріту олію цибулю і смажити її кілька хвилин у режимі Випічка.
- Потім додати в мультиварку моркву і перемішати. Смажити овочі в тому ж режимі ще 5 хвилин. Курячі сердечка промити, видалити жирові прошарки. Воду з'єднати з борошном і розмішати до повної однорідності. Якщо ви любите рідку підливу - можна не додавати борошно.
- Через 5 хвилин після початку смаження додати в мультиварку курячі сердечка, лаврове листя, сіль, перець за смаком і перемішати. Влити воду, додати сметану і знову перемішати. Встановити режим Тушкування.
- Готувати курячі сердечка в мультиварці приблизно годину. Через зазначений час відкрити кришку мультиварки, додати за бажанням сіль, перець, подрібнену зелень або спеції та накрити кришкою на 5 хвилин.
- Через зазначений час перекласти курячі сердечка з мультиварки по тарілках і подавати до столу гарячими. На гарнір ідеально підійде рисова каша та картопля. Смачного!
Не забувайте, що правильна подача страви відіграє важливу роль у створенні апетитного враження. Прикрасьте тарілку курячих сердечок свіжою зеленню та лимонними кілочками для особливого естетичного штриха.