Курячі сердечка в мультиварці

Курячі сердечка в мультиварці
4.2
(15)
Підійде: Обід, Вечеря
Час приготування: 90 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 700 гр курячих сердечок
  • 2 середні цибулини
  • 120 мл чистої води
  • 1 морква
  • 3-4 ст.л. сметани будь-якої жирності
  • 1 лавровий лист
  • 1 ст.л. борошна (не обов'язково)
  • сіль, перець за смаком

Рецепт приготування страви:

  1. Цибулю очистити та дрібно порізати, моркву очистити та натерти на тертці. У чашу мультиварки влити кілька ложок рослинної олії та встановити режим Випічка. Викласти в розігріту олію цибулю і смажити її кілька хвилин у режимі Випічка.
  2. Потім додати в мультиварку моркву і перемішати. Смажити овочі в тому ж режимі ще 5 хвилин. Курячі сердечка промити, видалити жирові прошарки. Воду з'єднати з борошном і розмішати до повної однорідності. Якщо ви любите рідку підливу - можна не додавати борошно.
  3. Через 5 хвилин після початку смаження додати в мультиварку курячі сердечка, лаврове листя, сіль, перець за смаком і перемішати. Влити воду, додати сметану і знову перемішати. Встановити режим Тушкування.
  4. Готувати курячі сердечка в мультиварці приблизно годину. Через зазначений час відкрити кришку мультиварки, додати за бажанням сіль, перець, подрібнену зелень або спеції та накрити кришкою на 5 хвилин.
  5. Через зазначений час перекласти курячі сердечка з мультиварки по тарілках і подавати до столу гарячими. На гарнір ідеально підійде рисова каша та картопля. Смачного! 

Не забувайте, що правильна подача страви відіграє важливу роль у створенні апетитного враження. Прикрасьте тарілку курячих сердечок свіжою зеленню та лимонними кілочками для особливого естетичного штриха.