Курячі крильця в духовці з хрусткою скоринкою
Кухня
Інгредієнти:
- 1 ст.л. гірчиці
- 2 г паприки
- 1 кг курячих крилець
- 2 г кориці
- 5 ст.л. рідкого меду
- 1 зубчик часнику
- 2 ст.л. томатної пасти
- 200 мл соєвого соусу
- суміш перців за смаком
- сіль за смаком
Рецепт приготування:
- Крильця ретельно промийте і відріжте їх кінчики, щоб під час приготування крильця залишилися соковитими.
- У окремій мисці поєднайте суміш перців, соєвий соус та рідкий мед.
- Додайте до цієї суміші паприку, дві ложки томатної пасти, ложку гірчиці та корицю.
- Часничний зубчик натріть на тертці, та також додайте до соусу, після чого всю суміш добре та ретельно перемішайте.
- Покладіть курячі крильця в миску, залийте їх отриманим соусом і залиште маринуватися протягом сорока хвилин.
- За цей час лист вкрийте папером для випічки, злегка змастіть рослинною олією. Розкладіть на листі мариновані крильця.
- Відправте підготовлені крильця в духовку і печіть курку протягом сорока хвилин при температурі 200 градусів. Готовність визначте за золотистою скоринкою.
Готові крильця подавайте до столу з будь-яким гарніром, але найкраще вони поєднуються з тушкованими овочами або картопляним пюре. Насолоджуйтеся смаком!