Курячі крильця в духовці з хрусткою скоринкою

Курячі крильця в духовці з хрусткою скоринкою
3.9
(6)
Метод: В духовці
Час приготування: 50 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 1 ст.л. гірчиці
  • 2 г паприки
  • 1 кг курячих крилець
  • 2 г кориці
  • 5 ст.л. рідкого меду
  • 1 зубчик часнику
  • 2 ст.л. томатної пасти
  • 200 мл соєвого соусу
  • суміш перців за смаком
  • сіль за смаком

Рецепт приготування:

  1. Крильця ретельно промийте і відріжте їх кінчики, щоб під час приготування крильця залишилися соковитими.
  2. У окремій мисці поєднайте суміш перців, соєвий соус та рідкий мед.
  3. Додайте до цієї суміші паприку, дві ложки томатної пасти, ложку гірчиці та корицю.
  4. Часничний зубчик натріть на тертці, та також додайте до соусу, після чого всю суміш добре та ретельно перемішайте.
  5. Покладіть курячі крильця в миску, залийте їх отриманим соусом і залиште маринуватися протягом сорока хвилин.
  6. За цей час лист вкрийте папером для випічки, злегка змастіть рослинною олією. Розкладіть на листі мариновані крильця.
  7. Відправте підготовлені крильця в духовку і печіть курку протягом сорока хвилин при температурі 200 градусів. Готовність визначте за золотистою скоринкою.

Готові крильця подавайте до столу з будь-яким гарніром, але найкраще вони поєднуються з тушкованими овочами або картопляним пюре. Насолоджуйтеся смаком!