Кабачки з яйцем на сковороді

Кабачки з яйцем на сковороді
4.7
(8)
Метод: На плиті
Час приготування: 30 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 4 цибулини
  • сіль за смаком
  • 50 мл рослинної олії
  • 2 кабачки
  • 3 зубчики часнику
  • мелений перець за смаком
  • 2 яйця

Рецепт приготування:

  1. Очистіть цибулю від лушпиння і наріжте її кубиками.
  2. Кабачки (краще взяти молоді) наріжте маленькими кубиками або натріть на тертці.
  3. У великій сковорідці розігрійте рослинну олію та обсмажте цибулю до золотистого кольору.
  4. Додайте нарізані кабачки і перемішайте. Смажте овочі протягом 5 хвилин.
  5. Покрийте сковорідку кришкою і тушкуйте їх ще 15 хвилин.
  6. Додайте сіль за смаком і мелений перець.
  7. Пропустіть очищений часник через часникодавку, додайте його до овочевої маси та продовжуйте тушкувати протягом 5 хвилин, покривши кришкою.
  8. Останнім кроком додайте два курячих яйця і швидко перемішайте.
  9. Коли білок затвердіє, страву можна знімати з вогню та подавати на стіл.

Якщо ваші домашні не люблять цибулю, зменшіть її кількість у два рази. Якщо ваші кабачки є великими, додайте до страви ще два яйця. Для більш насиченого смаку можна також додати нарізані помідори та різні спеції та свіжий базилік для аромату. Спробуйте цю смачну страву і насолоджуйтеся!