Курячі котлети на пару в мультиварці

Кухня
Інгредієнти:
- 400 г курячого фаршу
- 4 скибочки білого хлібу (батону)
- 1 цибулина
- 150 мл молока
- 1 яйце
- сіль, перець за смаком
Рецепт приготування:
- Хліб очистити від шкірки, скласти м'якоть в невелику миску, залити молоком кімнатної температури. Залишити у такому стані на 10-15 хвилин.
- Цибулю очистити, нарізати якомога дрібніше ножем (за бажанням його можна обсмажити на цьому етапі в невеликій кількості рослинної олії до золотистого кольору на слабкому вогні).
- Змішати обсмажену або сиру цибулю з курячим фаршем. Віджати хліб від молока, додати до фаршу та перемішати, пропустити все через м'ясорубку.
- Додати до фаршу з цибулею та хлібом яйце, підсолити, поперчити, добре перемішати. Дно чаші пароварки змастити невеликою кількістю рослинної олії, утворити з фаршу круглі котлетки, викласти на підставку для варіння на пару.
- Готувати курячі котлетки в мультиварці приблизно 20 хвилин в режимі "Варка на пару". Після звукового сигналу відкрити кришку, перекласти котлетки на тарілку та подавати до столу. Смачного!
Доповнення:
Приготування страви в пароварці дозволяє зберегти корисні властивості та смак кожного інгредієнту. Курячі котлетки будуть ніжними й соковитими, а паровий спосіб готування зробить їх особливо смачними та дієтичними. А ще ви можете експериментувати зі спеціями та додати свої улюблені приправи для створення неповторного смаку. Пам'ятайте, що кулінарія - це справжнє мистецтво, де ваша фантазія може створити справжні шедеври на кухні!