Курячі котлети на пару в мультиварці

Курячі котлети на пару в мультиварці
5.0
(9)
Підійде: Обід, Вечеря, Банкет
Час приготування: 30 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 400 г курячого фаршу
  • скибочки білого хлібу (батону)
  • 1 цибулина
  • 150 мл молока
  • 1 яйце
  • сіль, перець за смаком

Рецепт приготування:

  1. Хліб очистити від шкірки, скласти м'якоть в невелику миску, залити молоком кімнатної температури. Залишити у такому стані на 10-15 хвилин.
  2. Цибулю очистити, нарізати якомога дрібніше ножем (за бажанням його можна обсмажити на цьому етапі в невеликій кількості рослинної олії до золотистого кольору на слабкому вогні).
  3. Змішати обсмажену або сиру цибулю з курячим фаршем. Віджати хліб від молока, додати до фаршу та перемішати, пропустити все через м'ясорубку.
  4. Додати до фаршу з цибулею та хлібом яйце, підсолити, поперчити, добре перемішати. Дно чаші пароварки змастити невеликою кількістю рослинної олії, утворити з фаршу круглі котлетки, викласти на підставку для варіння на пару.
  5. Готувати курячі котлетки в мультиварці приблизно 20 хвилин в режимі "Варка на пару". Після звукового сигналу відкрити кришку, перекласти котлетки на тарілку та подавати до столу. Смачного!

Доповнення:

Приготування страви в пароварці дозволяє зберегти корисні властивості та смак кожного інгредієнту. Курячі котлетки будуть ніжними й соковитими, а паровий спосіб готування зробить їх особливо смачними та дієтичними. А ще ви можете експериментувати зі спеціями та додати свої улюблені приправи для створення неповторного смаку. Пам'ятайте, що кулінарія - це справжнє мистецтво, де ваша фантазія може створити справжні шедеври на кухні!