Кульки з шинкою з хрусткою скоринкою

Кульки з шинкою з хрусткою скоринкою
3.6
(12)
Метод: На плиті
Час приготування: 30 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • Шинка (або інше м'ясо) - 500г
  • Яйця - 4шт.
  • Борошно – 2 ст. ложки з гіркою
  • Рослинна олія для смаження

Рецепт приготування:

  1. Перекрутіть шинку (або інше м'ясо) через м'ясорубку та складіть у миску.
  2. Додайте яйця одне за одним, ретельно перемішайте.
  3. Поступово всипайте борошно, постійно перемішуючи масу.
  4. Формуйте з отриманої маси кульки потрібного розміру.
  5. Розігрійте рослинну олію у сковороді. Обсмажте кожну кульку з обох сторін до утворення хрусткої скоринки.
  6. Подавайте на стіл та насолоджуйтесь!

Також, ви можете додати до маси нарізані зелені овочі, які нададуть кулькам особливого смаку та хрусткої текстури. Під подачу, можна прикрасити кульки свіжими зеленню або подати з улюбленим соусом.