Крабовий салат із сухариками

Крабовий салат із сухариками
4.6
(7)
Метод: На плиті
Підійде: Обід, Вечеря, Банкет
Час приготування: 20 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 4 яйця
  • 250 г крабових паличок
  • 250 г твердого сиру
  • 100 г сухариків
  • 0,5 лимона (сік)
  • 2-3 зубчики часнику
  • майонез за смаком
  • сіль за смаком

Рецепт приготування:

  1. Крабові палички очистіть від плівки і наріжте дрібними кубиками. Яйця покладіть у каструлю, залийте холодною водою і поставте на вогонь. Варіть 10 хвилин після закипання.
  2. Злийте кип'яток, залийте яйця холодною водою і залиште на декілька хвилин, щоб вони повністю остудилися. Очистіть яйця від шкаралупи і наріжте дрібними кубиками.
  3. Сир натріть на крупній тертці, часник очистіть і дрібно наріжте. Змішайте в одній мисці крабові палички, натертий сир, яйця, часник, сухарики, сіль за смаком та заправте майонезом.
  4. Подавайте крабовий салат на стіл одразу після приготування, поки сухарики не пропиталися майонезом. Смачного!

Доповнення:

Крабовий салат з сухариками - це чудовий варіант для святкового столу або будь-якого особливого випадку. Сухарики додають салату хрусткості та оригінального смаку. Додайте крабовий салат до свого меню і порадуйте гостей цікавим поєднанням текстур та незабутнім ароматом. Подавайте його з легкими винами або свіжими сезонними овочами, щоб створити повноцінний обід або вечерю. І не забудьте насолоджуватися процесом готування та спілкуванням за столом з рідними та близькими людьми!