Крабовий салат із сухариками
Кухня
Інгредієнти:
- 4 яйця
- 250 г крабових паличок
- 250 г твердого сиру
- 100 г сухариків
- 0,5 лимона (сік)
- 2-3 зубчики часнику
- майонез за смаком
- сіль за смаком
Рецепт приготування:
- Крабові палички очистіть від плівки і наріжте дрібними кубиками. Яйця покладіть у каструлю, залийте холодною водою і поставте на вогонь. Варіть 10 хвилин після закипання.
- Злийте кип'яток, залийте яйця холодною водою і залиште на декілька хвилин, щоб вони повністю остудилися. Очистіть яйця від шкаралупи і наріжте дрібними кубиками.
- Сир натріть на крупній тертці, часник очистіть і дрібно наріжте. Змішайте в одній мисці крабові палички, натертий сир, яйця, часник, сухарики, сіль за смаком та заправте майонезом.
- Подавайте крабовий салат на стіл одразу після приготування, поки сухарики не пропиталися майонезом. Смачного!
Доповнення:
Крабовий салат з сухариками - це чудовий варіант для святкового столу або будь-якого особливого випадку. Сухарики додають салату хрусткості та оригінального смаку. Додайте крабовий салат до свого меню і порадуйте гостей цікавим поєднанням текстур та незабутнім ароматом. Подавайте його з легкими винами або свіжими сезонними овочами, щоб створити повноцінний обід або вечерю. І не забудьте насолоджуватися процесом готування та спілкуванням за столом з рідними та близькими людьми!