Котлети зі свинячого фаршу

Котлети зі свинячого фаршу
5.0
(12)
Метод: На плиті
Підійде: Обід, Вечеря, Банкет
Час приготування: 60 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 1 кг свинячого фаршу
  • 150 г борошна
  • 150 мл молока
  • 2 цибулини
  • 1 яйце
  • 2 великі шматочки хліба (тільки м'якуш)
  • 1 ч.л. солі
  • 0,5 ч.л. чорного меленого перцю

Рецепт приготування:

  1. Хлібний м'якуш очистіть від скоринки, складіть у миску та залийте молоком. Залиште на 15 хвилин.
  2. Цибулю очистіть і якомога дрібніше наріжте ножем.
  3. Фарш пропустіть двічі через м'ясорубку.
  4. Додайте до свинячого фаршу набряклий хлібний м'якуш, сире яйце, нарізану цибулю, сіль та перець.
  5. Тепер відбийте фарш таким чином: набирайте великі шматочки фаршу в долоню і з силою кидайте у миску. Повторюйте процедуру, поки весь фарш не зіб'ється в еластичний шар.
  6. Залиште все на 10-15 хвилин при кімнатній температурі.
  7. У тарілку всипте борошно, з фаршу сформуйте великі овальні котлети і по черзі обвалюйте їх у борошні.
  8. На сковороді розігрійте 2-3 ст.л. рослинної олії на великому вогні та викладіть туди паніровані котлети зі свинячого фаршу. Смажте з обох сторін по 2-3 хвилини без кришки, щоб з'явилася золотиста скоринка.
  9. Зменшіть вогонь до середнього і смажте котлети ще по 2-3 хвилини з кожного боку, щоб довести до готовності всередині.
  10. Подавайте свинячі котлети гарячими, з будь-яким гарніром та соусом на ваш смак. Смачного!

Свинячі котлети з хрусткою скоринкою - це справжній шедевр східної кухні. Завдяки соковитому фаршу і хрусткій паніровці, ця страва завжди вражає своїм смаком і ароматом. Можете подавати їх з картоплею, гарбузовим пюре або смачним горіховим соусом. Також це ідеальна страва для вечері з друзями або сімейного обіду. Насолоджуйтеся!