Котлети зі свинячого фаршу
Кухня
Інгредієнти:
- 1 кг свинячого фаршу
- 150 г борошна
- 150 мл молока
- 2 цибулини
- 1 яйце
- 2 великі шматочки хліба (тільки м'якуш)
- 1 ч.л. солі
- 0,5 ч.л. чорного меленого перцю
Рецепт приготування:
- Хлібний м'якуш очистіть від скоринки, складіть у миску та залийте молоком. Залиште на 15 хвилин.
- Цибулю очистіть і якомога дрібніше наріжте ножем.
- Фарш пропустіть двічі через м'ясорубку.
- Додайте до свинячого фаршу набряклий хлібний м'якуш, сире яйце, нарізану цибулю, сіль та перець.
- Тепер відбийте фарш таким чином: набирайте великі шматочки фаршу в долоню і з силою кидайте у миску. Повторюйте процедуру, поки весь фарш не зіб'ється в еластичний шар.
- Залиште все на 10-15 хвилин при кімнатній температурі.
- У тарілку всипте борошно, з фаршу сформуйте великі овальні котлети і по черзі обвалюйте їх у борошні.
- На сковороді розігрійте 2-3 ст.л. рослинної олії на великому вогні та викладіть туди паніровані котлети зі свинячого фаршу. Смажте з обох сторін по 2-3 хвилини без кришки, щоб з'явилася золотиста скоринка.
- Зменшіть вогонь до середнього і смажте котлети ще по 2-3 хвилини з кожного боку, щоб довести до готовності всередині.
- Подавайте свинячі котлети гарячими, з будь-яким гарніром та соусом на ваш смак. Смачного!
Свинячі котлети з хрусткою скоринкою - це справжній шедевр східної кухні. Завдяки соковитому фаршу і хрусткій паніровці, ця страва завжди вражає своїм смаком і ароматом. Можете подавати їх з картоплею, гарбузовим пюре або смачним горіховим соусом. Також це ідеальна страва для вечері з друзями або сімейного обіду. Насолоджуйтеся!