Котлети з броколі в духовці

Котлети з броколі в духовці
4.1
(5)
Метод: В духовці
Час приготування: 30 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 0,5 кг броколі (свіжого)
  • 3 яйця
  • 200 г твердого сиру
  • великий пучок зелені (кроп та петрушка)
  • 4 ст.л. панірувальних сухарів
  • 2 ст.л. соєвого соусу
  • 2 зубчики часнику
  • сіль, перець та спеції за смаком

Рецепт приготування:

  1. Промийте броколі, обсушіть і наріжте її на якомога дрібніші шматочки. Промийте зелень, наріжте її. Твердий сир натріть на великій тертці. Часник очистіть та дуже дрібно наріжте ножем.
  2. З'єднайте броколі з сирими яйцями, тертим сиром, часником та зеленню. Додайте соєвий соус, посоліть, поперчіть, додайте спеції за смаком та ложку панірувальних сухарів. Перемішайте.
  3. Розігрійте духовку до 180 °C, лист вистеліть пекарським папером. Розкладіть на пекарському папері невеликі котлети на відстані 2-3 см одна від одної.
  4. Печіть котлети з броколі в духовці приблизно 10 хвилин. Потім вийміть лист, перекладіть капустяні котлети на тарілку та подавайте гарячими. Смачного!

Цікавий факт:

Броколі - один з найбагатших овочів на поживні речовини. Цей овоч містить велику кількість вітаміну C, вітаміну K, бета-каротину та фолієвої кислоти. Додайте броколі до свого раціону, підтримуйте своє здоров'я!