Котлети з броколі в духовці
Кухня
Інгредієнти:
- 0,5 кг броколі (свіжого)
- 3 яйця
- 200 г твердого сиру
- великий пучок зелені (кроп та петрушка)
- 4 ст.л. панірувальних сухарів
- 2 ст.л. соєвого соусу
- 2 зубчики часнику
- сіль, перець та спеції за смаком
Рецепт приготування:
- Промийте броколі, обсушіть і наріжте її на якомога дрібніші шматочки. Промийте зелень, наріжте її. Твердий сир натріть на великій тертці. Часник очистіть та дуже дрібно наріжте ножем.
- З'єднайте броколі з сирими яйцями, тертим сиром, часником та зеленню. Додайте соєвий соус, посоліть, поперчіть, додайте спеції за смаком та ложку панірувальних сухарів. Перемішайте.
- Розігрійте духовку до 180 °C, лист вистеліть пекарським папером. Розкладіть на пекарському папері невеликі котлети на відстані 2-3 см одна від одної.
- Печіть котлети з броколі в духовці приблизно 10 хвилин. Потім вийміть лист, перекладіть капустяні котлети на тарілку та подавайте гарячими. Смачного!
Цікавий факт:
Броколі - один з найбагатших овочів на поживні речовини. Цей овоч містить велику кількість вітаміну C, вітаміну K, бета-каротину та фолієвої кислоти. Додайте броколі до свого раціону, підтримуйте своє здоров'я!