Канапе з рибою

Канапе з рибою
4.9
(11)
Метод: На плиті
Час приготування: 30 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 150 гр солоної червоної риби
  • кілька шматочків білого хліба або крекерів
  • 70 гр вершкового сиру (можна замінити сумішшю 50 гр сиру і 20 гр сметани)
  • кілька гілочок базиліку для прикраси

Рецепт:

  1. Білий хліб нарізати кружечками близько 1 см завтовшки та змастити вершковим сиром. Разом сиру можна використовувати сир зі сметаною (ретельно розтерти суміш виделкою до однорідної консистенції).
  2. Змастити хліб/крекери сирним або вершковим сиром. Червону рибу порізати тонкими смужками близько 3 см завширшки. Викласти шматочки червоної риби на хліб, за бажанням попередньо згорнути їх рулетиками.
  3. Перекласти канапе зі шматочками червоної риби на тарілку, за бажанням наколоти їх шпажками. Листя базиліку промити і прикрасити ним страву. Канапе з рибою бажано подавати до столу одразу після приготування. Смачного!

Залежно від вашого смаку та настрою, можна експериментувати з інгредієнтами. Замість білого хліба, спробуйте використати кріскетти або круасани. А сир можна замінити крем-сиром або гірким вершковим маслом. Це додасть вашим канапе неповторного смаку та текстури.