Кабачки у часниковому соусі

Кабачки у часниковому соусі
4.1
(12)
Метод: На плиті
Підійде: Обід, Вечеря, Банкет
Час приготування: 60 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 2 кг кабачків
  • 100 г рослинної олії
  • 100 г оцту (9%)
  • 2 головки часнику
  • 1 ст.л. солі
  • 0,5 ст.л. цукру

Рецепт приготування:

  1. Промийте овочі у холодній воді і видаліть тверду шкірку. Кабачки наріжте на невеликі квадратики і перекладіть у зручний посуд.
  2. З часнику зніміть шкірку. Кожен зубчик пропустіть через часникодавку і відправте в миску з овочами.
  3. Туди ж додайте цукор, сіль і обережно влийте рослинну олію.
  4. Все добре перемішайте дерев'яною лопаткою, ложкою або чистими руками, після чого нехай суміш настоюється протягом півгодини.
  5. Після закінчення вказаного часу овочі перекладіть в чисту баночку і долийте до них окроп. Закуску слід накрити підготовленою кришкою і стерилізувати ще 20 хвилин.
  6. Залишається лише законсервувати заготівлю, та дочекатися її повного охолодження, накривши її ковдрою.

Такий рецепт складно назвати звичайним, але він точно залишить приємні враження. А справжні поціновувачі кабачків зможуть відчути всю чудову смакову гаму цього чудового продукту. Насолоджуйтеся!