Кабачки у часниковому соусі
Кухня
Інгредієнти:
- 2 кг кабачків
- 100 г рослинної олії
- 100 г оцту (9%)
- 2 головки часнику
- 1 ст.л. солі
- 0,5 ст.л. цукру
Рецепт приготування:
- Промийте овочі у холодній воді і видаліть тверду шкірку. Кабачки наріжте на невеликі квадратики і перекладіть у зручний посуд.
- З часнику зніміть шкірку. Кожен зубчик пропустіть через часникодавку і відправте в миску з овочами.
- Туди ж додайте цукор, сіль і обережно влийте рослинну олію.
- Все добре перемішайте дерев'яною лопаткою, ложкою або чистими руками, після чого нехай суміш настоюється протягом півгодини.
- Після закінчення вказаного часу овочі перекладіть в чисту баночку і долийте до них окроп. Закуску слід накрити підготовленою кришкою і стерилізувати ще 20 хвилин.
- Залишається лише законсервувати заготівлю, та дочекатися її повного охолодження, накривши її ковдрою.
Такий рецепт складно назвати звичайним, але він точно залишить приємні враження. А справжні поціновувачі кабачків зможуть відчути всю чудову смакову гаму цього чудового продукту. Насолоджуйтеся!