Яєчня зі спеціями та овочами на тості
Кухня
Інгредієнти:
- 1 маленька нарізана цибуля
- 1 нарізаний червоний перець чилі
- невелика кількість вершкового масла (за бажанням)
- 4 збитих яйця
- 2 ст. л. молока
- велика жменя нарізаних кубиками помідорів
- листя коріандру
- тост для подачі
Рецепт приготування:
- Розігріти сковорідку з вершковим маслом, додати нарізану цибулю та перець і смажити до м'якості.
- Додати збиті яйця та молоко. Перемішувати, доки омлет не буде майже готовим (приблизно 2 хвилини).
- Додати нарізані помідори та листя коріандру. Помішувати ще 1 хвилину, доки яєчня не буде повністю готовою.
- Подавати яєчню на тостах.
Цікаво знати:
- Коріандр є чудовою спецією для додавання аромату та смаку до страв.
- Цей рецепт можна легко змінити, додавши інші овочі, такі як шпинат або гриби.
- Якщо ви хочете зменшити кількість калорій в цій страві, можна використовувати яєчні білки замість цілих яєць.