Яєчня зі спеціями та овочами на тості

Яєчня зі спеціями та овочами на тості
3.9
(9)
Метод: На плиті
Час приготування: 30 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 1 маленька нарізана цибуля
  • 1 нарізаний червоний перець чилі
  • невелика кількість вершкового масла (за бажанням)
  • 4 збитих яйця
  • 2 ст. л. молока
  • велика жменя нарізаних кубиками помідорів
  • листя коріандру
  • тост для подачі

Рецепт приготування:

  1. Розігріти сковорідку з вершковим маслом, додати нарізану цибулю та перець і смажити до м'якості.
  2. Додати збиті яйця та молоко. Перемішувати, доки омлет не буде майже готовим (приблизно 2 хвилини).
  3. Додати нарізані помідори та листя коріандру. Помішувати ще 1 хвилину, доки яєчня не буде повністю готовою.
  4. Подавати яєчню на тостах.

Цікаво знати:

  • Коріандр є чудовою спецією для додавання аромату та смаку до страв.
  • Цей рецепт можна легко змінити, додавши інші овочі, такі як шпинат або гриби.
  • Якщо ви хочете зменшити кількість калорій в цій страві, можна використовувати яєчні білки замість цілих яєць.