Як приготувати тушковані кабачки у мультиварці
Кухня
Інгредієнти:
- 1 великий або 2 середніх кабачки
- 2 великих помідори
- 1 цибулина
- 50 гр сметани
- 3 зубчики часнику
- невеликий пучок петрушки
- сіль, перець за смаком
Рецепт приготування страви:
- Кабачок очистити від шкірки і порізати його маленькими кубиками. Цибулю очистити і порізати тонкими півкільцями. Помідори вимити і порізати невеликими шматочками. Часник очистити і дуже дрібно нарізати ножем.
- У чашу мультиварки влити 2-3 ст.л. олії і розігріти її в режимі Випічка. Потім додати в мультиварку кабачки з цибулею й обсмажити їх протягом 10 хвилин у тому самому режимі, помішуючи.
- Потім додати в мультиварку до кабачків помідори, петрушку, часник, посолити і поперчити за смаком. Через 5 хвилин додати в мультиварку сметану і перемішати.
- Готувати кабачки в мультиварці приблизно півгодини до готовності. Потім додати спеції та приправи за смаком, встановити режим Підігрів на 5 хвилин. Через зазначений час розкласти тушковані кабачки з мультиварки по тарілках і подавати до столу. Смачного!
Тушковані кабачки - це чудовий варіант гарніру до будь-якої основної страви. Кабачки мають ніжний смак і низьку калорійність, що робить їх ідеальними для здорового харчування. Прикрасьте цю страву зеленню та подайте з гарячим хлібом. Ви будете приємно здивовані, наскільки смачним і простим може бути цей рецепт!