Як приготувати тушковані кабачки у мультиварці

Як приготувати тушковані кабачки у мультиварці
4.8
(14)
Підійде: Обід, Вечеря, Банкет
Час приготування: 50 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 1 великий або 2 середніх кабачки
  • 2 великих помідори
  • 1 цибулина
  • 50 гр сметани
  • 3 зубчики часнику
  • невеликий пучок петрушки
  • сіль, перець за смаком

Рецепт приготування страви:

  1. Кабачок очистити від шкірки і порізати його маленькими кубиками. Цибулю очистити і порізати тонкими півкільцями. Помідори вимити і порізати невеликими шматочками. Часник очистити і дуже дрібно нарізати ножем.
  2. У чашу мультиварки влити 2-3 ст.л. олії і розігріти її в режимі Випічка. Потім додати в мультиварку кабачки з цибулею й обсмажити їх протягом 10 хвилин у тому самому режимі, помішуючи.
  3. Потім додати в мультиварку до кабачків помідори, петрушку, часник, посолити і поперчити за смаком. Через 5 хвилин додати в мультиварку сметану і перемішати.
  4. Готувати кабачки в мультиварці приблизно півгодини до готовності. Потім додати спеції та приправи за смаком, встановити режим Підігрів на 5 хвилин. Через зазначений час розкласти тушковані кабачки з мультиварки по тарілках і подавати до столу. Смачного!

Тушковані кабачки - це чудовий варіант гарніру до будь-якої основної страви. Кабачки мають ніжний смак і низьку калорійність, що робить їх ідеальними для здорового харчування. Прикрасьте цю страву зеленню та подайте з гарячим хлібом. Ви будете приємно здивовані, наскільки смачним і простим може бути цей рецепт!