Як приготувати кавуновий мохіто?

Як приготувати кавуновий мохіто?
3.5
(10)
Метод: На плиті
Час приготування: 40 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 300 гр кубиків льоду
  • 200 мл спрайту (або мінеральної води)
  • 200 гр м'якоті кавуна
  • 150 мл білого рому
  • 2 часточки лайма або лимона
  • 1 ст.л. коричневого цукру
  • кілька гілочок м'яти

Рецепт приготування страви:

  1. М'якоть кавуна очистити від насіння і кірки, порізати невеликими шматочками і відправити в морозилку на 10 хвилин. Листя м'яти промити, скласти в шейкер, додати цукор і вичавити сік лимона/лайма. Ретельно розтерти суміш мадлером, товкачем або виделкою.
  2. Охолоджений кавун трохи збити в блендері з льодом, додати спрайт/мінералку і знову швидко збити. Перелити отриману суміш у шейкер з м'ятою, цукром і соком, додати ром і злегка збити.
  3. Розлити кавуновий мохіто по келихах і подавати до столу охолодженим, прикрасивши м'ятою або часточкою лимона.

Кавуний мохіто - це ідеальний напій для вечірньої вечері на свіжому повітрі з друзями або для романтичного пікніка з коханою людиною. Крім того, кавун містить багато вітаміну С та антиоксидантів, що допомагають підтримувати здоров'я та добре самопочуття. Додавання свіжої м'яти та лайма до напою не тільки додає смаку, але й має корисний вплив на імунну систему організму.