Як приготувати полуничний смузі?
Кухня
Інгредієнти:
- 150 мл йогурту без наповнювачів (можна замінити жирним кефіром або молоком)
- 100 гр полуниці
- 1 ст.л. меду
- 1 ч.л. лимонного соку
Рецепт приготування страви:
- Полуницю очистити від листя, скласти в друшляк і гарненько промити. Дати стекти воді й відправити ягоди на півгодини в морозилку (не обов'язково).
- Збити йогурт із полуницею за допомогою блендера до однорідності. Розлити отриманий смузі з полуниці по склянках і відразу ж подавати.
Цікавий факт: Полуниця - це не лише вишуканий десерт та ідеальний смузі-інгредієнт, а й корисна ягода, що містить багато вітамінів С і К, калію, фолієвої кислоти та антиоксидантів.