Рецепт овочевого смузі

Рецепт овочевого смузі
3.7
(9)
Метод: На плиті
Час приготування: 40 хв.
Кухня

Інгредієнти:

  • 2 морквини
  • 1 великий помідор
  • 1-2 стебла селери
  • 1 невелике яблуко (за бажанням)
  • кілька кубиків льоду або 50-100 мл мінеральної води
  • 1 ч.л. оливкової олії (можна замінити соняшниковою)
  • сіль, перець за смаком

Рецепт приготування страви:

  1. На помідорі зробити хрестоподібний надріз і покласти в каструлю з киплячою водою на хвилину. Потім перекласти помідор у ємність із холодною водою на кілька хвилин для охолодження. Очистити помідор від шкірки і покласти в чашу блендера.
  2. Моркву очистити і порізати невеликими шматками, додати в блендер. Яблуко ретельно вимити і розрізати на дві частини, очистити м'якоть від кісточок і шкірки, розрізати на кілька частин, додати в блендер.
  3. Стебла селери ретельно вимити і розрізати на кілька частин, додати до решти овочів. Збити овочевий смузі в блендері до пюреподібної консистенції.
  4. Потім влити трохи рослинної олії, влити воду або додати лід, сіль, перець за смаком і ще раз збити до рівномірного кольору. Смузі з овочів готовий, подавати його до столу охолодженим, прикрасивши на свій смак. Такий овочевий коктейль можна використовувати для схуднення або розвантажувальних днів. 

Ви можете експериментувати з іншими овочами, такими як буряк, огірок або шпинат, для створення різноманітних варіацій смузі. Це відмінний спосіб додати більше різноманітності до вашого харчування і забезпечити ваш організм корисними речовинами, які необхідні для здоров'я і добробуту.