Як приготувати фарширований кабачок в мультиварці
Кухня
Інгредієнти:
- 1 великий кабачок або 2 цукіні
- 400 гр яловичого фаршу
- 3 помідори
- 200 гр рису
- 2 цибулини
- 1 болгарський перець
- 50 гр сметани
- 50 гр твердого сиру
- 1 ст.л. борошна
- 3 зубчики часнику
- сіль, перець за смаком
Рецепт приготування страви:
- Кабачок вимити, розрізати впоперек на дві частини й обережно вирізати м'якоть ножем так, щоб залишилося близько 1 см м'якоті на шкірці. Мають вийти "стаканчики" з кабачка. Якщо шкірка стара - потрібно зняти її тонким шаром з овочів.
- М'якоть очистити від насіння і пропустити через м'ясорубку разом з очищеною цибулею. Рис промити під струменем води й обсушити. З'єднати в одній мисці фарш, кабачок, моркву, рис, посолити і поперчити за смаком, перемішати.
- Чашу мультиварки змастити олією і поставити туди стаканчики з кабачків, зрізаними боками догори. Наповнити кожну половину кабачка начинкою з фаршу і рису.
- Помідори з болгарським перцем вимити, часник очистити від плівки. Подрібнити помідори з перцем і часником до однорідної консистенції за допомогою блендера або м'ясорубки. Додати борошно, потім сметану і перемішати.
- Залити отриманим соусом вміст мультиварки, посолити, поперчити і посипати тертим сиром. Закрити кришку мультиварки і встановити режим Мультиповар (110С) на 30 хвилин.
- Після звукового сигналу відключити мультиварку від мережі і залишити на 15 хвилин настоятися. Відкрити кришку і перекласти фаршировані кабачки з мультиварки на тарілку. Смачного!
Ця страва - чудовий вибір для вечері з родиною чи друзями. Вона не тільки виглядає апетитно, але й легко готується, займаючи мінімум часу. Інгредієнти, необхідні для цієї страви, можна легко знайти в будь-якому магазині, а ціна їх вас приємно здивує. Також цей рецепт можна змінити під свій смак, додавши свої улюблені інгредієнти або змінивши кількість і тип начинки. Спробуйте цей рецепт і насолоджуйтеся чудовими смаками цієї страви.